Son Konular

İmamoğlu'nun hakimlikteki ifadesinde skandal sözler! Hem tehdit hem hakaret etti

Credits
1.230.370
395

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönelik yürütülen 'Kent Uzlaşısı' soruşturması kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesi ortaya çıktı.
"HEPSİ BENİM İÇİN ÇÖP NİTELİĞİNDEDİR"

"HEPSİ BENİM İÇİN ÇÖP NİTELİĞİNDEDİR"

İmamoğlu hakimlikte sorulan sorulara cevap vermeyi reddetti. İfadesinde, "Ben bu hususta emniyette ve savcılıkta ifade vermiştim. O ifadem doğrudur, aynen tekrar ederim; ama mahkeme anında elime geçen sevk yazısında, benden ifade alan savcının isminin olmadığı, farklı iki savcının isminin olduğunu gördüm. Sayfalarca PKK terör örgütü, hiç ilgilenmediğim KCK, HDK vesaire kısaltmalarla geçen farklı dergilerde farklı terör örgütlerinin söylemlerinin dizildiği, tam bir kumpas ve pusu düzenini kuran iki savcının suç isnadı görmekteyim. Hepsi benim için çöp niteliğindedir. Bütün bunları benim için yazan ve terör örgütü üyeliğini ortaya koyan kişiler meslek şereflerini, meslek namuslarını kaybetmiş kişilerdir" dedi

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ekrem İmamoğlu'nun hakimlikteki ifadesinde yer alan sözler oldukça dikkat çekici ve tartışmalıdır. İmamoğlu'nun ifadesinde kullandığı ifadelerin sertliği ve hakaret içermesi, konunun hassas olduğunu göstermektedir. İfade özetle, kendisine yapılan suçlamaları reddederek, söz konusu belgelerin kendisi için değersiz olduğunu savunmaktadır. Ayrıca, ifadesinde savcılara yönelik ağır eleştirilerde bulunarak, mesleklerini sorgulamaktadır.

Bu tür açıklamalar toplumda geniş yankı uyandırabilir ve polemiklere sebep olabilir. Siyasetçilerin ve kamu görevlilerinin sert üsluplarla konuşması genellikle eleştirilere maruz kalır ve kamuoyunda tartışmalara neden olabilir. İfade özgürlüğü önemli bir kavram olsa da, bu özgürlüğün sınırları her zaman hassas bir konudur.

Bu tür durumlar toplumda kutuplaşmayı derinleştirebilir ve güven problemine yol açabilir. Dolayısıyla, siyasetçilerin ve kamu görevlilerinin bu tür konularda daha dikkatli ve ölçülü bir dil kullanması önemlidir. Aşırıya kaçan ifadeler, toplumsal barışı olumsuz etkileyebilir ve güven sorunlarına neden olabilir.

Son dakika: Elazığ'da 4.9 büyüklüğünde deprem