Imkansız diye bir şey var mı?
Mutlak sıfırın altına inemeyiz. Metafiziksel olarak mümkün bir olası evrende ise ışık hızını aşabilir, mutlak sıfırın altına inebiliriz. Demek ki bunlar, fiziksel olarak imkansız ancak metafiziksel olarak imkanlı.
Imkansız olan ne?
İşte bilim insanlarının 'imkansız' dediği 10 şey:
- Kağıdı sekiz defa katlamak: A4 kağıt 7'den fazla katlanmaz.
- Yüzük parmağınızı katlamadan serçe parmağınızı katlamak.
- Dili garip garip bükebilmek.
- Yumruğunuzu ağzınıza sokmak.
- Kendi dirseğini yalamak.
- Nefes Alırken Konuşmak.
- Bir Kaşık Tarçın Yemek.
- Kendini gıdıklamak.
Imkansız nedir Ekşi?
mumkun olmayan, muhal. olanaksız. kşz: olursuz. namümkün, olanaksiz. hatta tehkile anlamina geldiği bile görülür bazen, mesela mission impossible… birçok şekilde tanımlanabilen imkansız sözcüğünün en güzel tanımı "yuvarlak bir odada gidip köşeye sıçmak"tır.
Imkansızı severim ne demek?
Imkansızı severim ne demek?
olmayacak bir şey için dövünüp durmak, tepinmek, kendi başını yemek.
Imkansız diye birşey yoktur Mucizeler biraz zaman alır kimin sözü?
Imkansız diye birşey yoktur Mucizeler biraz zaman alır kimin sözü?
"İMKANSIZ YOKTUR, MUCİZELER ZAMAN ALIR" Bizim başarımıza mucize diyenlere gülüp geçiryorum, her insan kendi mucizesini kendisi yaratır. Einstein'ın şu sözünü hatırlatırım, yaşamanın iki yolu vardır, birincisi her şeyi mucize görerek yaşamak, ikincisi hiç birşeyi mucize saymadan yaşamak ben ikinci sınıfa giriyorum.
Imkansız aşk nasıl olur?
İmkansız aşk, karakterleri yaşları statüleri birbirinden aşırı farklılık gösteren insanların tek taraflı olarak birbirini sevmesidir. Karakter çok fazla değişmeyeceğinden engelleri aşmak çoğunlukla hayal olarak kalır. Örnek, bir futbolcuya, bir şarkıcıya kendinden çok genç ya da çok yaşlı birine duyulan aşklardır.
Imkansız TDK ne demek?
imkânsız. sf. Olanaksız: "Böyle gölgede kalan havuzlarda balıkların çoğalması imkânsızdır." -İ.
Imkansız aşk ne demek?
Imkansızı nasıl yazılır?
Imkansızı nasıl yazılır?
Imkansız aşk ne anlama gelir?
Imkansız aşk ne anlama gelir?