İncecik Sahur Bazlaması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
İncecik Sahur Bazlaması Tanımı İçin Malzemeler
Yarım su bardağı süt
1.5 su bardağı su
4.5 su bardağı un
1 yemek kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz

İncecik Sahur Bazlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yoğurma kabımıza un tuz ve mayayı ekleyip karıştırıyoruz.
Sütümüzü ısıtıyoruz ve su ile karıştırıp ek ediyoruz. Yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Çok cıvık olursa biraz un eği yapabilirsiniz hamurum ağzını kapatıp mayalandırıyoruz.
Mayalanan hamuru eşit bezeler yapıp üzerine bir bez örtüp üç dört dakika bekletiyoruz.
Bezeleri tek tek orta boyutta açıyoruz.
Daha evvelce ısıttığımız tava da önlü gerili çevirerek pişiriyoruz.
Soğumadan sıcak halde yağlayıp tüketiyoruz. Çok lezzetli ve pratik bu tanımımı kesinlikle denemelisiniz. şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
İncecik Sahur Bazlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Çikolatalı Pişmeyen Atıştırmalık

T

İçinizi Isıtacak Sıkıcık Çorbası

  1. Konular

    1. 1.280.273
  2. Mesajlar

    1. 1.677.636
  3. Kullanıcılar

    1. 31.359
  4. Son üye

Geri
Üst Alt