Inci Sozluk ne kadara satildi?

Beyindeki ventrikuller ne ise yarar?

Elektronik teknolojisi hangi bolumlere gecis yapabilir?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

İnci Sözlük ne kadara satıldı?

Sözlük konseptinin bilinen oyuncuları arasında yer alan İnci Sözlük ile Uludağ Sözlük'ün P hissesi, 10 milyon TL değerlemeyle satıldı.

Ekşi sözlük ne kadara satıldı?

ekşi sözlük'ün 40 milyona demirören'e satılması

İnci Sözlük battı mı?

Telifsiz içeriğe sahip olan site 19 Aralık 2009 tarihinde Sözlükspot isimli internet sitesinin alt alan adında hayatına başlamış, 1 Aralık 2014 tarihinde ise incisozluk.com.tr alan adına taşınmıştır. Sözlüğe üye alımı ise 2010 yılında kapatılmıştır.

İnci Sözlük sahibi kim?

İnci Sözlük sahibi kim?
İnci Sözlük'ün sahibi Serkan İnci: Erdoğan'ın sosyal medya adımı tamamen seçimlere hazırlık.

Uludağ sözlük sahibi kim?

Uludağ sözlük sahibi kim?
Uludağ Sözlük, 2005 yılının Aralık ayının sonunda "Zall" takma adlı İsmail Alpen tarafından kurulan, üyeleri tarafından eklenen ve güncellenen terim ve açıklamalara sahip katılımcı sözlük.

Serkan inci kimdir?

Serkan İnci, 15 Haziran 1987 İstanbul'da doğdu. İlköğretim okulunu Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu'nda derece ile bitirdi. Ailesi Selanik göçmeni olan Serkan İnci çocuk yaşlarda internet ve bilgisayar ile ilgilenmeye başladı. İlk web sitesini 2002 yılında açtı.

Ekşi sözlük değeri ne kadar?

ekşi sözlük'ün değerinin 1.3 milyar dolar olması

Inci sözlük e ne oldu?

Türk forum siteleri İnci Sözlük ile Uludağ Sözlük'ün yüzde 50 hissesi, 10 milyon TL değerleme üzerinden satıldı. İki internet sitesi ile birlikte İncicaps ve Haberself siteleri ile bu sitelere bağlı sosyal medya hesaplarının da satış sürecine dahil edildiği bildirildi.

Bursa emin Adanur kimdir?

Bursa emin Adanur kimdir?
10 Temmuz 1990'da Bursa'da doğdu. Eğitim Öğretim hayatını Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda, Ortaokulu Mümin Gençoğlu İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise öğrenimini de Nuri Erbak Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Inci sözlük ne oldu?

Inci sözlük ne oldu?

Emin Adanur aslen nereli?

Neden Serkan inci Neden?

SERKAN İNCİ SERBEST BIRAKILDI İnci'nin gözaltına alınma nedeninin Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapılan şikayet sonucu olduğu öğrenildi. Serbest bırakılmasını da sosyal medya üzerinden duyuran İnci, 'kendisine fazla sorumluluk yükleyen insanların' şikayeti ile gözaltına alındığını belirtti.

Serkan inci hangi okul mezunu?

İstanbul Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra mühendis olmak istiyordu. Mühendislik hayalleri gerçekleimese de kendisi kurduğu İncisözlük sayesinde oldukça ünlendi. 17 yaşındayken üniversiteyi yurt dışında okumaya karar veren Serkan İnci Varna Üniversitesi'ne kayıt yaptırdı.

<
İnci Sözlük, 10 milyon TL değerlemeyle satılmıştır. Sözlüğün sahibi Serkan İnci'dir ve sitede telifsiz içerik bulunmaktadır. Diğer bir forum sitesi olan Ekşi Sözlük ise 40 milyon TL'ye Demirören Grubu'na satılmıştır. Ekşi Sözlük'ün değeri ise 1.3 milyar dolar olarak belirtilmektedir.

Serkan İnci, 15 Haziran 1987 İstanbul doğumludur ve İnci Sözlük'ün sahibidir. İlk web sitesini 2002 yılında açmıştır. Ayrıca İstanbul Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden mezun olmuş ve daha sonra Varna Üniversitesi'ne kaydolmuştur.

Uludağ Sözlük ise Zall takma adlı İsmail Alpen tarafından kurulmuştur. Bu katılımcı sözlüğün sahibi ise belirtilmemiştir.

Bursa Emin Adanur ise 10 Temmuz 1990 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Eğitim hayatını Bursa'da tamamlamış ve Nuri Erbak Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur.

Serkan İnci'nin gözaltına alınma sebebinin Başbakanlık İletişim Merkezi'ne yapılan şikayet olduğu belirtilmiş ve daha sonra serbest bırakıldığı açıklanmıştır.

Beyindeki ventrikuller ne ise yarar?

Elektronik teknolojisi hangi bolumlere gecis yapabilir?

Geri
Üst Alt