<
S
SoruCevap
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı un
1.5 su bardağı su
Yarım su bardağından biraz fazla şeker
1 paket kabartma tozu
1 kase kuru incir
Kızartmak için
2 su bardağı sıvı yağ
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İncirler küp küp doğranır.
Karıştırma kabına un eklenir üzerine su eklenip çırpılır.
Kabartma tozu ,şeker, incir eklenip karıştırılır.
Tavada yağ düzgünce kızgınlaştırılır.
İncir harcından yemek kaşığıyla alınıp yağa bırakılır.
Arkalı önlü pişirilir. Servis edilir.Afiyet olsun
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı un
1.5 su bardağı su
Yarım su bardağından biraz fazla şeker
1 paket kabartma tozu
1 kase kuru incir
Kızartmak için
2 su bardağı sıvı yağ
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İncirler küp küp doğranır.
Karıştırma kabına un eklenir üzerine su eklenip çırpılır.
Kabartma tozu ,şeker, incir eklenip karıştırılır.
Tavada yağ düzgünce kızgınlaştırılır.
İncir harcından yemek kaşığıyla alınıp yağa bırakılır.
Arkalı önlü pişirilir. Servis edilir.Afiyet olsun
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı