Modoratör
Yeni Üye
Internet sitesi ne oluyor?
Web sitesi nedir sorusuna verebileceğimiz en kısa cevap: İnternet ağında barınan grafik tasarım ve web yazılım dilleriyle şekillendirilmiş bir tanıtım ve paylaşım biçimidir. Web siteleri, barındırma sunucularında yerleşik olarak bulunur ve alan adı çözümlemesiyle ulaşılabilirler.
İnternet siteleri nelerdir?
Türkiyede kullanılan en popüler 50 internet sitesi (Alexa…
- Google.com. İlk 5 sıraya pek de şaşırmadım desek yeridir…
- Youtube.com.
- Google.com.tr.
- Facebook.com.
- Sahibinden.com.
- Ensonhaber.com.
- Memurlar.net.
- Kizlarsoruyor.com.
Bir web sitesi nasıl kurulur?
Bir web sitesi nasıl kurulur?
İnternet sitesi nasıl kurulur, bir web sitesi nasıl yapılır hiç bir fikrim veya teknik bilgim yok, hangi adımları takip etmeliyim? Site kurma için nelere ihtiyacım var, site açma işlemi zor mu, ben yapabilir miyim?
Hangi kategoride bir web sitesi kurmalısınız?
Bu web sitesi yapma rehberinden aklınıza gelebilecek her türlü kategoride yer alan bir web sitesini kurmanız mümkün olacak. Çünkü her ne kadar internet sitesi kurma söylemi genel bir kavram olsa ve altında onlarca hatta yüzlerce farklı türde site yapımı fikri olsa da,
Daha iyi bir web site oluşturmak ister misin?
Güçlü bir site oluşturma aracı parmaklarınızın ucunda. Kendi web sitenizi yapmanın zor bir iş olduğunu düşünebilirsiniz. Zaten kim yazılımla uğraşmak ister ki? Hazır Web Sitesi ile modern ve profesyonel bir siteyi, teknik bilginiz olmadan da kolayca yapabilirsiniz. InSight ile daha iyi bir işletme kurarken tahminlere göre davranmayın.
Bir web sitesi oluşturmak, işletmeniz üzerinde büyük bir etki vardır.?
Bir web sitesi oluşturmak, işletmeniz üzerinde büyük bir etki vardır.?
Bir web sitesi oluşturmak, işletmeniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilecek nispeten küçük bir çabadır. Web sitenizi oluşturmaya başlama: Web sitenize eklemek istediğiniz bilgi ve görselleri, bu içeriği düzenlemek için hangi kategorilere ihtiyacınız olduğunu düşünün.