Interneti nasıl engellerim?
İnternet tarayıcısı üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Tarayıcınızın eklenti mağazasından BlockSite eklentisini indirin.
- Adım #2: Eklenti üzerinden Seçenekler bölümünü açın.
- Adım #3: Ekle butonuna tıklayın.
- Adım #4: www.siteadı.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.
Telefonda internet devre dışı nasıl düzelir?
Android cihazlar için genel sorun giderme ipuçları
- Ayarlar uygulamanızı açıp Ağ ve internet ya da Bağlantılar'a dokunun.
- Kablosuz bağlantıyı kapatıp mobil veriyi açın ve herhangi bir fark olup olmadığını kontrol edin.
- Herhangi bir fark yoksa mobil veriyi kapatıp kablosuz bağlantıyı açın ve tekrar kontrol edin.
Evdeki kablosuz ağı sadece belli cihazlara kullandırmak için ne yapmalıyım?
Evdeki kablosuz ağı sadece belli cihazlara kullandırmak için ne yapmalıyım?
İşte bu nedenle; evdeki kablosuz ağı sadece belli cihazlara kullandırmak için ikinci bir güvenlik önlemi alınabilir. MAC adresi filtreleme denilen bir yöntem ile, evdeki sadece MAC adresine izin verilen cihazların internete çıkması sağlanabilir.
Internet erişiminiz engellendi ne demek?
İnternet erişiminiz engellendi Bağlantıyı güvenlik duvarı veya virüsten korunma yazılımı engellemiş olabilir. Kabloları kontrol edin ve kullandığınız yönlendiricileri, modemleri veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
İnternet erişimi neden engellenir?
İnternet sitesi veya web sayfasına erişimin engellenmesi; internet üzerinden yayımlanan haber, video, fotoğraf, yorum vb. içeriklerle kişilik haklarının veya özel hayatın gizliliğinin ihlali, suç işlenmesi, kamu yararı bulunması gibi nedenlerle öncelikle hukuka aykırı içeriğin bulunduğu internet sitesindeki URL'ye.
Devre dışı bırakılan Wi-Fi nasıl açılır Android?
Devre dışı bırakılan Wi-Fi nasıl açılır Android?
Wifi ayarlarından sorunlu modemin ağına basılı tutarak Static ip vermeyi deneyin. Bağlandınız modeme reset atarak fabrika ayarlarına döndürün ve kurulumu tekrar gerçekleştirin.
MAC filtresi ne demek?
Kablosuz MAC Filtresi nedir? [Kablosuz] ayarlar sayfasında [Kablosuz MAC Filtresi] özelliği sunulmuştur. Kablosuz MAC Filtresi, Kablosuz LAN adresinizde belirli MAC adreslerine ait cihazlardan gelen paketleri kontrol etmenizi sağlar.
Modeme bağlı cihazları nasıl engellerim?
Giriş yaptıktan sonra soldaki menüden (yeri modemden modeme değişebilir) Firewall'ın altındaki "MAC Filtreleme" seçeneğine basın. Sonra buradaki, "MAC Filtreleme Etkin" seçeneğine basın ve aşağıda engellemek istediğiniz cihazların MAC adresini seçip, "ekle"ye basın. Bu işlem bittikten sonra "Kaydet" deyin.
Bilgisayarda internet erişim engeli nasıl kaldırılır?
Bilgisayarda internet erişim engeli nasıl kaldırılır?
Denetim Masası'na git. "Windows" tuşuna veya "Başlat" simgesine, ardından "Denetim Masası"na tıkla….Windows Güvenlik Duvarı ayarlarını aç.
- "İzin verilen uygulamalar" sekmesini aç.
- İnternet erişimini engellemek istediğin programın işaretini kaldır.
- Belirtildiğinde "Tamam" düğmesine tıkla.
Internet neden hata veriyor?
İnternet Kullanılamıyor İkazının Nedenleri; Telefonun ağ bağlantılarını otomatik anımsaması sağlayan önbelleğin temizlenmesi gerekli olabilir. Telefonun uyku veya güç tasarrufu modu kablosuz bağlantıyı engelliyor olabilir. Kablosuz bağlantının IP yapılandırılması kusursuz çalışmıyor olabilir.