- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
iPhone A1387 hangi model?
Hangi model olduğunu nasıl anlayacağız?
iPhone telefonun hangi ülkeye ait olduğunu öğrenme?
İPhone'u satmak için orijinal olarak üreten ülke olan menşe ülkesini bulmak için Ayarlar – Genel – Hakkında – ve ardından Model Modeli bölümüne gidin.
iPhone 14 sürümü ne zaman gelecek?
Peki iOS 14 public beta nasıl yüklenir? Apple, iOS 14 başta olmak üzere iPadOS 14, macOS Big Sur, tvOS 14 ve watchOS 7 işletim sistemlerinin herkese açık beta sürümleri yayınlandı. Bu adım ile 22 Haziran'da yayınlanan yeni işletim sistemleri, isteyen herkes tarafından test edilebilir hale geldi.
Lla iPhone ne demek?
LL/a iPhone kodu size iPhone'un ABD'de yapıldığını ve ABD pazarında resmi olarak dağıtıldığını söyleyecektir.
iPhone se kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlarız?
iPhone model numarası bulma Telefonun iPhone kaç olduğunu bulabilmeniz için ilk olarak telefon model numarasını öğrenmeniz gerekir. Bunun için ise 3 farklı yöntem vardır. Ayarlar > Genel > Hakkında kısmına geldikten sonra model numarası yazan yerin karşısındaki alana tıklama.
Apple garantili olduğunu nasıl anlarım?
Aygıtınızın bir AppleCare planı veya Apple'ın Sınırlı Garantisi kapsamında olup olmadığını kontrol etme
- checkcoverage.apple.com adresine gidin.
- Aygıtınızın seri numarasını girin.
- Ekrandaki yönergeleri izleyin.
iPhone SE 2. nesil, (iPhone SE 2 veya iPhone SE 2020 olarak da bilinir) Apple Inc tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan bir akıllı telefon. 15 Nisan 2020'de duyurulan iPhone SE ön sipariş almaya 17 Nisan 2020'de başladı ve telefon daha sonra 24 Nisan 2020'de 5.299 TL başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüldü. …