iPhone daha once indirilen uygulamalar nasil bulunur?

Bir YouTube videosu nasil editlenir?

Bir isletmeye hangi kosullar rekabet avantaji saglar?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

iPhone daha önce indirilen uygulamalar nasıl bulunur?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun.
- Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.
- Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
- Satın alma geçmişiniz görünür. Son 90 Gün'e dokunun, ardından farklı bir tarih aralığı seçin.

iPhone en son hangi uygulamalara girilmiş?

En son kullanılan uygulamaları görmek için Ana Ekran düğmesine iki kez basın. Ekranı sola veya sağa kaydırarak, kullanmak istediğiniz uygulamayı bulun.

iPhone uygulamayı ne zaman indirdim?

iPhone uygulamayı ne zaman indirdim?
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > iTunes ve App Store'a gidin. Apple Kimliğinize ve ardından Apple Kimliğini Göster'e dokunun.

Daha önce indirdiğim uygulamaları nasıl bulurum?

Daha önce indirdiğim uygulamaları nasıl bulurum?
Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın ve indirdiğiniz her şeyi görmek için Uygulamalarım ve Oyunlarım üzerine dokunun. Üstte yeni sekmelerin görüntülendiğini fark edeceksiniz. Güncellemeler: Bu sekmede yeni sürümü çıkan uygulamaları ve son zamanlarda güncellediğiniz uygulamaları göreceksiniz.

iPhone 11 Son uygulamalar nasıl açılır?

Son kullandığınız uygulamaları görmek için Ana Ekran düğmesini çift tıklayın. Kapatmak istediğiniz uygulamayı bulmak için parmağınızı sağa veya sola kaydırın. Uygulamayı kapatmak için uygulamanın önizlemesi üzerinde parmağınızı yukarı kaydırın.

iPhone hangi uygulamada ne kadar vakit?

iOS 9 ve sonraki sürümlerinde kullanıcılar, Ayarlar > Pil'e giderek her uygulamanın kullandığı pil miktarını kontrol edebiliyor. iPhone'unuzda hangi uygulamayı günde veya hafta ne kadar süreyle kullandığınızı da burada görebilirsiniz.

Uygulama ne zaman yüklendi?

Uygulama ne zaman yüklendi?

Gizlenen uygulama nasıl açılır iPhone?

Gizlenen uygulama nasıl açılır iPhone?
Adınıza veya Apple Kimliğinize dokunun. Apple Kimliğinizle giriş yapmanız istenebilir. Aşağı kaydırın ve Gizlenen Satın Alınanlar'a dokunun. İstediğiniz uygulamayı bulup Göster'e dokunun.
Daha eski satın alma işlemleriyle ilgili bilgilere ulaşma
- Hesabı Görüntüle'ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.
- Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
- Satın alma geçmişiniz görünür. Son 90 Gün'e dokunun, ardından farklı bir tarih aralığı seçin.

iPhone WhatsApp nasıl kullanılır?

Adım: WhatsApp'ı İndirin ve Kurun iOS cihazınızdan App Store uygulamasını açın ve arama kutusuna "WhatsApp" yazın. WhatsApp Messanger by WhatsApp Inc ismindeki uygulamayı seçin. WhatsApp indirildikten sonra, "Open" (Aç) butonuna dokunarak uygulamayı açın.

Daha önce indirdiğim uygulamaları nasıl görebilirim?

Uygulama ve oyunları Apple'dan yeniden indirme
- App Store uygulamasını açın.
- Ekranın üst kısmındaki Giriş Yap düğmesine veya fotoğrafınıza dokunun.
- Satın Alınanlar'a dokunun.
- Aile Paylaşımı'nı kullanıyorsanız Satın Aldıklarım'a dokunun veya ailenizden birinin satın aldıklarını görmek için o kişinin adını seçin.

Daha önce indirilen uygulamalar nasıl bulunur?

Daha önce indirilen uygulamalar nasıl bulunur?

App Store Türkiye mağazasına nasıl geçilir?

App Store Türkiye mağazasına nasıl geçilir?
Bölgenizi değiştirmek için iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı kullanma
- Hesabı Görüntüle'ye dokunun.
- Ülke/Bölge seçeneğine dokunun.
- Ülkeyi veya Bölgeyi Değiştir seçeneğine dokunun.

WhatsApp neden yüklenmiyor?

Cihazda yeterli alan yok. WhatsApp'ı cihazınızda yeterli alan olmadığı için yükleyemiyorsanız Google Play Store'un önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz: Cihazınızda Ayarlar'a gidin, ardından Uygulama ve bildirimler > Google Play Store > Uygulama bilgileri > Depolama > ÖNBELLEĞİ TEMİZLE'ye dokunun.

iPhone telefondan WhatsApp web nasıl açılır?

Whatsapp Web iPhone'da nasıl kullanılır?
- Adım: WhatsApp'in en son güncel sürümünü App Store'dan indirin.
- Adım: Jailbreak'li iPhone cihazınızdan Cydia uygulamasını açın.
- 3. Adım: WhatsApp Web Enabler'ı kurduktan sonra ana menüde bulunan Ayarlar bölümüne girin ve Tweak'i aktifleştirin.
- Adım: WhatsApp uygulamasını açın.

Daha önce indirilen uygulamaları bulmak ve uygulamalar hakkında detaylı bilgilere erişmek için iPhone'unuzun Ayarlar uygulamasını kullanabilirsiniz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adınıza tıklayın, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun.
3. Hesabı Görüntüle'ye tıklayın ve giriş yapmanız istenebilir.
4. Satın Alma Geçmişi'ne dokunun.
5. Burada satın almış olduğunuz uygulamaların geçmişi görünecektir. Son 90 Gün'e dokunarak veya farklı bir tarih aralığı seçerek daha önce indirdiğiniz uygulamaları görebilirsiniz.

Ayrıca, en son hangi uygulamalara girdiğinizi görmek için Ana Ekran düğmesine iki kez basarak otomatik olarak geçmiş uygulamalara erişebilirsiniz. Ayrıca, iPhone'unuzda hangi uygulamayı ne kadar süreyle kullandığınızı öğrenmek için Ayarlar > Pil kısmına giderek her uygulamanın kullandığı pil miktarını kontrol edebilirsiniz.

Gizlenen uygulamaları açmak için ise yine Ayarlar uygulamasını kullanabilirsiniz. Adınıza veya Apple Kimliğinize dokunun, giriş yapmanız istenebilir. Aşağı kaydırın ve Gizlenen Satın Alınanlar'a dokunun. İstediğiniz gizlenmiş uygulamayı bulup Göster'e dokunarak açabilirsiniz.

Uygulama indirme, kaldırma, güncelleme ve gizleme gibi işlemleri üzerinde tam kontrol sağlamak için bu adımları kolayca takip edebilirsiniz. Herhangi başka bir sorunuz olursa da sormaktan çekinmeyin.

Bir YouTube videosu nasil editlenir?

Bir isletmeye hangi kosullar rekabet avantaji saglar?

1. Konular

1. 1.282.922
  2. Mesajlar

1. 1.683.986
  3. Kullanıcılar

1. 32.253
  4. Son üye

Geri
Üst Alt