- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
iPhone ekrana yansıtma nasıl yapılır?
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdan TV'ye video yayımlama
- Aygıtınızı, Apple TV'niz veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuzla aynı Wi-Fi ağına bağlayın.
- Yayımlamak istediğiniz videoyu bulun.
- AirPlay simgesine dokunun.
- Apple TV'nizi veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuzu seçin.
iPhone ekran yansıtma neden açılmıyor?
Öncelikle aşağıdaki adımları deneyin AirPlay uyumlu aygıtlarınızın açık ve birbirine yakın olduğundan emin olun. Aygıtların en son yazılıma güncellendiğini ve aynı Wi-Fi ağında olduğunu kontrol edin. AirPlay veya ekran yansıtmayla kullanmak istediğiniz aygıtları yeniden başlatın.
iPhone'da Screen Mirroring var mı?
Kontrol Merkezini açmak için iPhone ekranınızı kaydırırsanız, uygun şekilde "Ekran Yansıtma – Screen Mirroring" yazan büyük bir düğme görünecektir. Buna dokunup AirPlay cihazını bağlamak için ekran şifresini girin.
iPhone telefon Samsung televizyona nasıl bağlanır?
iPhone telefon Samsung televizyona nasıl bağlanır?
Lightning Dijital AV Adaptörü – iPhone/iPad'I Samsung TV'ye Yansıtma
- AV adaptörünü iOS cihazınızın şarj yuvasına takın.
- HDMI kablosunu alıp bunu adaptöre bağlayın.
- HDMI kablosunun diğer ucunu Samsung Smart TV'ye takın.
- TV'nizi açıp uzaktan kumandanızdan uygun HDMI girişini seçin.
iPhone AirPlay nasıl açılır?
iPhone AirPlay nasıl açılır?
iOS işletim sistemine sahip aygıtlarda AirPlay'i açmak ve kullanmak için önce aktarım yapacağınız cihazla aynı Wi-Fi ağına bağlanın. Daha sonra cihazınızın ekranını aşağıdan yukarıya kaydırarak Denetim Merkezi'ni açın. Denetim Merkezi ekranındayken ekranı yatay biçimde kaydırıp, "Şu An Çalınan" menüsüne ulaşın.
Apple AirPlay nasıl kapatılır?
Görüntülenen AirPlay menüsünden, cihaz listesinin altındaki "Diğer hoparlörleri ve TV'leri kontrol et"e dokunun. Görünen sonraki menüde, cihaz listenizin en üstündeki "iPhone"a dokunun. Bunu yaparak, iPhone'unuza henüz uzaktaki AirPlay cihazını iPhone'unuzla kontrol etmek istemediğinizi bildirmiş olursunuz.