iPhone ile karekod nasil okunur?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

iPhone ile karekod nasıl okunur?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızla QR kodu tarama
- Ana Ekran, Denetim Merkezi veya Kilitli Ekrandan Kamera uygulamasını açın.
- Arka kamerayı seçin. Aygıtınızı, QR kodu Kamera uygulamasının vizöründe görünecek şekilde tutun.
- QR koduyla ilişkili bağlantıyı açmak için bildirime dokunun.

iOS 15.4 ne zaman çıkacak?

iOS 15.4 ne zaman çıkacak?
Apple'ın iPhone işletim sistemi iOS 15.4 ile gelen yeni özellikler duyuruldu. iPhone kullanıcıları, 15.4 güncellemesini bugün itibariyle yükleyebiliyor. Apple, iPhone sahipleri için 15.4 güncellemesini kullanıma sundu.

Kamera QR kodu nerede?

Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.

iPhone ile neler yapılabilir?

iPhone ile neler yapılabilir?
iPhone'unuzun Yapabildiğini Muhtemelen Bilmediğiniz 15 Şey
- Şifre oluşturmak için rakam yerine harf kullanabilirsiniz.
- Mesajlarınızın saatini görebilirsiniz.
- 3. Üstünüzde hangi uçak var öğrenin.
- Yazdığınız metni silmek için iPhone'unuzu sallayın.
- Takviminizi daha detaylı haliyle görüntüleyin.

Telefondan barkod okutma nasıl yapılır?

2. Adım: QR kodunu tarayın
- Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın.
- Kamerayı QR koduna doğru çevirin.
- Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner'a dokunun.
- Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.

Galerideki QR kod nasıl okutulur?

Galerideki QR kod nasıl okutulur?

iOS 15.4 hangi cihazlara gelecek?

iOS 15.4 ALAN iPHONE MODELLERİ
- Phone 13.
- iPhone 13 mini.
- iPhone 13 Pro.
- iPhone 13 Pro Max.
- iPhone 12.
- iPhone 12 mini.
- iPhone 12 Pro.
- iPhone 12 Pro Max.

iOS 15.4 yüklenir mi?

iOS 15.4 yüklenir mi?
iOS için yayınlanan güncellemenin yanı sıra, aynı sürüm numarasıyla diğer işletim sistemleri için de güncelleme yayınaldnı. iPadOS ve tvOS'in 15.4 Beta 4 sürümlerinin yanı sıra watchOS 8.5 Beta 4 sürümünü de indirmeniz mümkün. Eğer bir uygulama geliştiricisiyseniz güncellemeleri bu kadar erken indirmenize gerek yok.

Karekod kameraya nasıl okutulur?

Adım: QR kodunu tarayın Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner'a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.

Karekod okutma nasıl olur?

Karekod okutma nasıl olur?
KAREKOD NASIL KULLANILIR? Tek yapmanız gereken gerekli uygulamayı indirdikten sonra telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. Karekod, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz.

iPhone tire tire tire deyince ne oluyor?

Görünen o ki, beş kere "tire" demek iOS başlatıcısını çökertip sizi ana ekrana geri getiriyor. Ancak telefon tıpkı önceden olduğu gibi çalışıyor ve hiçbir bilginiz kaybolmuyor, bu yüzden iPhone'unuza beş kere "tire" demenizin güvenli olduğunu varsayabiliriz ve isterseniz bunu kendiniz deneyebilirsiniz.

Barkod okutma işlemi nasıl yapılır?

Barkod okutma işlemi nasıl yapılır?
Tarama tabancası, ışık kaynağı tarafından yayılan ışığın, barkod sembolünü optik sistem üzerinden ışınlamasıdır. Yansıyan ışık, fotoelektrik dönüştürücü üzerinde optik sistem tarafından görüntülenir ve dekoder tarafından bilgisayar tarafından doğrudan kabul edilebilecek bir dijital sinyal olarak yorumlanır.

Samsung telefonda QR kodu nasıl okutulur?

Telefondan karekod nasıl okunur?

Telefondan karekod nasıl okunur?

iPhone ile karekod okuma işlemi oldukça basittir. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. **QR Kodunu Tarama:**
- Ana Ekran, Denetim Merkezi veya Kilitli Ekrandan Kamera uygulamasını açın.
- Arka kamerayı seçin.
- QR kodu Kamera uygulamasının vizöründe görünecek şekilde tutun.
- QR koduyla ilişkili bağlantıyı açmak için bildirime dokunun.

2. **Galerideki QR Kodu Nasıl Okutulur:**
Genellikle kamera uygulamaları, galeriden QR kodlarını doğrudan okumaz. Bu durumda, QR kodu içeren resmi açın ve üzerine kameranızı getirerek QR kodunu taratabilirsiniz. QR kodu tarandığında, ilgili bağlantı veya bilgi otomatik olarak açılacaktır.

3. **iOS 15.4 Güncellemesi ve Desteklenen Cihazlar:**
- iOS 15.4 güncellemesi, iPhone 13 serisi, iPhone 12 serisi ve diğer desteklenen modeller için kullanıma sunulmuştur.

4. **iOS 15.4 Yükleme ve Diğer Güncellemeler:**
- iOS 15.4 güncellemesinin yanı sıra, iPadOS, tvOS ve watchOS için de güncellemeler mevcuttur. Uygulama geliştiricileri için erken indirme adımlarına ihtiyaç duyulmayabilir.

5. **Barkod Okutma İşlemi:**
- Barkod okutma işlemi genellikle barkod okuyucu uygulamalar aracılığıyla yapılır. Tarama tabancası, ışık kaynağı ile barkod sembolü arasında iletişim kurarak bilgileri dijital formata dönüştürür.

6. **Samsung Telefonlarda QR Kodu Okutma:**
Samsung telefonlarda genellikle kamera uygulaması içinde QR kodu okuma özelliği bulunur. Kamera uygulamasını açın, QR kodunu vizöre yerleştirin ve kod otomatik olarak algılanacaktır.

Sonuç olarak, iPhone ve diğer akıllı cihazlarınızla kolaylıkla karekod ve barkod okuma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun uygulamaları kullanarak bu işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz!

Benligin bilesenleri nelerdir?

Insanlar birbirine ne kadar benzer?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.826
  3. Kullanıcılar

1. 31.411
  4. Son üye

Geri
Üst Alt