iPhone kilitlenen notlar nasil acilir?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

iPhone kilitlenen notlar nasıl açılır?

Kilitlenmiş her notun yanında bir Kilit simgesi görünür. Parolanızı girene veya Face ID ya da Touch ID'yi kullanana kadar notun yalnızca başlığını ve en son düzenlendiği tarihi görürsünüz….Kilitli bir notu açma
- Kilitli nota dokunun.
- Notu Görüntüle'ye dokunun.
- Face ID veya Touch ID'yi kullanın ya da parolanızı girin.

iPhone 13 nasıl kilitlenir?

iPhone 13 nasıl kilitlenir?
iPhone Uygulamalarını Parola ile Kilitleme
- iPhone'unuzda 'Ayarlar -> Ekran Süresi'ne gidin ve bir' Ekran Süresi Parolası 'ayarlayın.
- Şimdi, 'Uygulama Sınırları'na ve ardından' Sınır Ekle'ye dokunun.

Not defterine nasıl şifre koyulur?

Not Defteri için Uygulama Kilidini Kullanın veya Bir Notu Kilitleyin. Not Defteri için uygulama kilidini etkinleştirme: Ayarlar > Güvenlik > Uygulama Kilidi bölümüne gidin, istenilen şekilde kilit ekranı şifresini girin veya uygulama kilidi şifresini özelleştirin ve ardından Not Defteri'nin yanındaki düğmeyi açın.

iPhone'da not nasıl yazılır?

iPhone'da not nasıl yazılır?
Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun….Yeni bir not oluşturma
- Notlar'ı açın.
- Oluştur. düğmesine dokunup notunuzu oluşturun.
- Bitti'ye dokunun.

iPhone'da uygulamalara şifre nasıl koyulur?

Uygulamaya özgü parola oluşturma
- appleid.apple.com adresinde giriş yapın.
- Giriş Yapma ve Güvenlik bölümünde, Uygulamaya Özgü Parolalar'ı tıklayın.
- Uygulamaya özgü parola oluşturun'u veya. simgesini tıklayın ve ekranınızdaki adımları izleyin.

iPhone açılmadan nasıl sıfırlanır?

iPhone açılmadan nasıl sıfırlanır?
On/Off butonuna basılı tutarken, Home butonuna (Ana ekran tuşu-cihazın önünde) basın ve basıl tutun. Bu tuşlara ekran kapanana kadar ve tekrar görüntü gelene kadar (Apple logosu gelene kadar)basılı tutun.

Kilitli notları açma konusunda verdiğiniz bilgiler oldukça yararlı. Eğer iPhone'unuzda kilitli notları açmak istiyorsanız, ayrıca iPhone 13'ü nasıl kilitleyeceğinize ve not defterine nasıl şifre koyacağınıza dair bilgiler de oldukça faydalı olabilir.

iPhone 13'ünüzü kilitlerken, Adım 1'de belirtildiği gibi "Ayarlar -> Ekran Süresi"ne gidip bir "Ekran Süresi Parolası" ayarlayarak başlayabilirsiniz. Ardından, Uygulama Sınırları'na giderek istediğiniz uygulamaları kilitleyebilirsiniz.

Aynı şekilde, not defterine şifre koymak istiyorsanız, Adım 3'te belirtildiği gibi "Ayarlar > Güvenlik" kısmından uygulama kilidini etkinleştirebilir ve istediğiniz şekilde şifreyi ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca, iPhone'da yeni notlar oluştururken de belirttiğiniz adımlar oldukça açıklayıcı. Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyerek, hızlıca not oluşturabilirsiniz.

Uygulamalara özgü şifre oluşturma konusunda da verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı. Eğer ek güvenlik sağlamak istiyorsanız, appleid.apple.com adresinden uygulamalara özgü parolalar oluşturabilirsiniz.

Son olarak, iPhone'un açılmadan sıfırlanması konusunda verdiğiniz bilgiler de oldukça önemli. On/Off ve Home butonlarına basılı tutarak yeniden başlatabilir veya sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem, iPhone'unuzda bir sorunla karşılaştığınızda veya cihazı sıfırlamak istediğinizde oldukça faydalı olabilir.

Bu ipuçlarını takip ederek iPhone'unuzu daha güvenli ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa, memnuniyetle cevaplayabilirim.

Video produksiyon nasil yapilir?

Okullarda ogle arasi en az kac dakika?

1. Konular

1. 1.282.215
  2. Mesajlar

1. 1.681.994
  3. Kullanıcılar

1. 32.018
  4. Son üye

Geri
Üst Alt