Modoratör
Yeni Üye
iPhone verileri kaybetmeden kurtarma modundan nasıl çıkılır?
Sadece oku ve takip et.
- Adım. " Güç" düğmesini ve "Ana Sayfa" düğmesini yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
- Adım. Apple logosu görünene kadar iki düğmeyi bırakmayın.
- Adım. Kurtarma modundan çıkmak için iPhone'unuzu yeniden başlatın.
iPhone Kurtarma Modu DFU modu sorunu nasıl çözülür?
iPhone Kurtarma Modu DFU modu sorunu nasıl çözülür?
iPhone Kurtarma Modunda Kaldı Nasıl Çözülür?
- İlk olarak iPhone'a hard reset atın.
- Hala sorun çözülmediyse telefonu bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes yazılımının en son sürümünü indirerek bilgisayar üzerinden iPhone'u sıfırlamaya çalışın.
iPhone DFU moda nasıl alınır?
iPhone DFU moda nasıl alınır?
İPhone'u DFU moduna alma
- Cihazımızı bilgisayara bağlarız.
- Cihazı kapatıyoruz.
- Güç düğmesine 3 saniye basıyoruz.
- Güç düğmesini bırakmadan, başlat düğmesine (ev) ve kapama düğmesine 10 saniye basıyoruz.
- Cihazımızın ekranında iTunes logosunu görene kadar güç düğmesini bırakıp ana düğmeyi basılı tutuyoruz.
Support Apple iPhone restore hatası nasıl düzeltilir?
Eğer telefonunuzda support.apple.com/iphone/restore yazıyorsa telefonunuzda geri yükleme işlemi yapmanız gerekiyor demektir. Bunun için bir bilgisayara ihtiyacınız var. iTunes kurulumu bittikten sonra telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. iTunes telefonunuzu tanıyacak ve geri yükleme işlemine başlayacaktır.
DFU moduna nasıl girilir?
DFU moduna nasıl girilir?
iPhone'unuzun güç ve ana ekran düğmesine birlikte tepki verinceye kadar basılı tutun. iTunes "iTunes kurtarma modunda bir iPhone tespit etti" şeklinde uyarı verecektir. Bu uyarı ekranı geldikten sonra güç düğmesinden elinizi çekin ancak ana ekran düğmesine basılı tutmaya devam etmelisiniz.
iPhone DFU modu ne işe yarar?
iPhone DFU modu ne işe yarar?
DFU mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur. iPhone'larda herhangi bir yazılım yüklemeden (Cihazın yazılımsal sorunlarını çözmek için) önce cihazları DFU modunda çalıştırmanız gerekiyor. Aksi takdirde herhangi bir yazılım yükleme olanağınız bulunmamakta.