Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
iPhone yedeklenen Mesajlar nerede?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Ayarlar > [adınız] > iCloud’a gidin. Mesajlar’ı açın. iCloud’da geçerli olarak saklanan tüm mesajlara artık aygıtınızdan erişilebilir ve aygıtınızda aldığınız tüm yeni mesajlar iCloud’da saklanacak.Silinen mesajları nasıl bulabilirim?
Silinen mesajları nasıl bulabilirim?Google Drive ile Android için WhatsApp silinen mesajları geri getirme:
- Adım #1: WhatsApp mobil uygulamasını silin ve yeniden yükleyin.
- Adım #2: Telefon numaranızla giriş yapın.
- Adım #3: Verilerinizin Google Drive’dan geri yüklenmesini isteyin.
- Adım #4: Silinen mesajları geri getirme işlemi tamamlandı.
Silinen mesajları nasıl okuyabilirim?
İşte cevabı… Konuştuğunuz kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp’ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.iPhone mesajları tut ne demek?
iPhone mesajları tut ne demek?Bu özellik nedir? Size gelen mesajların belli bir süre silmediğinizde gittikçe çoğalacağını göreceksiniz. Bu zamanla mesajlar telefonda yer kalacağı için İOS mesajları tut özelliği sayesinde ayarladığınız zaman süresince mesajlar tutulacak ve kendiliğinden silinecektir.
Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp’ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.
Telefondan silinen SMS mesajlar bulunabilir mi?
Telefondan silinen SMS mesajlar bulunabilir mi?Bu programlar Android Data Recovery ve Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery olmaktadır. Bu iki uygulama Android telefonlardan silinen mesajları geri yüklemektedir. Bu iki uygulama ile silinen mesajlar şu şekilde kurtarılabilir: – Recovery programından birini bilgisayara indirip yüklenir.
Sildiğim mesajları nasıl geri alabilirim?
Cihazınızda sohbet yedeği aktifse, silinen mesajları geri getirmek oldukça kolaydır.- WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan silin.
- App Store’dan WhatsApp’i tekrar cihazınıza yükleyin.
- Telefon numaranızı girin ve doğrulayın,
- WhatsApp size sohbet yedeğini geri getirmek isteyip istemediğinizi sorar.