<
Modoratör
Yeni Üye
Iptal olan hat geri açılır mı?
Abonelik İşlemleri Hattınızı iptal ettirdiğiniz tarih itibarıyla bir yıl boyunca, adınıza kayıtlı hattınızı numaranız aynı kalarak geri alabilirsiniz. Bir yıl sonunda alınmayan hatlar tekrar satışa sunulur.
Eski telefon numarası nasıl geri alınır?
Eski telefon numarası nasıl geri alınır?
Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin. Burada 10 dakika önce, 1 saat önce, dün, 1 hafta önce ve özel bölümünü kullanarak kişileri geri yükleyebilirsiniz.
Eski numaramı nasıl geri alabilirim Vodafone?
Hattınızın yeniden aktif olabilmesi için:
- AD SOYAD KIMLIK TUR KIMLIK NO bilgilerinizi yazıp 4343'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz (ORNEK: DERYA YOLCU TC/KKTC KIMLIK 333333)
- USSD üzerinden *4343# nolu numarayı arayabilirsiniz.
- 444 0 542 nolu telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.
Kapanan numara açılır mı?
Kapanan numara açılır mı?
Bu durumda hattın tekrar açılıp açılmayacağı merak edilmektedir. Bu durumda hatlar tekrar açılabilir. Ancak bunun için bir açma ücretinin ödenmesi gerekmektedir. Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz.
Turkcell kapanan hat açılır mı?
Turkcell Faturalı Hat Nasıl Açılır? Faturaya gelen fatura son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödenmediğinde giden aramalara, 1 hafta daha ödeme yapılmazsa 3. günün sonunda tüm aramalara kapanır. Borç ödendikten sonra otomatik olarak 1 saat içerisinde hat aktif hale gelir.
Eski telefon numaramı nasıl bulabilirim?
Eski telefon numaramı nasıl bulabilirim?
Geçmişten Günümüze Adınıza Kayıtlı Tüm Telefon Numaralarını Bulma
- https://www.turkiye.gov.tr adresine TC Kimlik ve Şifrenizle "Giriş" yapın.
- Giriş işlemi yapıldıktan sonra buraya klikleyerek "Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu" sayfasına geçin.
Eski telefon numaramı nasıl alırım Türk Telekom?
1. www.turktelekom.com.tr üzerinden Online İşlemler menüsü üzerinden değişiklik sağlayabilirsiniz. 2. Türk Telekom Grup Mağazaları'mızı ziyaret edebilirsiniz. 3. 444 1 444 Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
Kapanan numara tekrar açılır mı?
Kapanan numara tekrar açılır mı?
Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz. Operatöre Göre Kapanan Hatları Açtırma Yöntemleri Nelerdir? Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.
Vodafone yedek sim kart nereden alınır?
Size en yakın Vodafone Mağazası'na giderek SIM kart değişikliği talebinde bulunabilirsiniz.
Vodafone geçiş yaptım hattım ne zaman açılır?
Vodafone geçiş yaptım hattım ne zaman açılır?
Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.
Türk Telekom'a geçtim hattım ne zaman açılır?
Türk Telekom'da hattınızın açılma işlemleri 24 saat içinde tamamlanır. Hattınız Türk Telekom'da açıldıktan sonra; size sırasıyla hattınızın sizin adınıza açıldığına dair bilgi SMSi ve tarifenizle ilgili bilgi SMSleri gelir.