- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
IPTV televizyondan izlenir mi?
IPTV, IP özellikli bir TV'ye, cep telefonuna, tablete, dizüstü bilgisayara veya PC'ye hizmet edilebilir ve isteğe bağlı bir video çözümüne kolayca dahil edilebilir. Yani sistemi tıpkı Turkcell TV+ ve Tivibu gibi yayın platformlarının internet üzerinden veri aktarmasına dayanmaktadır.
IPTV Smart TV'ye Nasıl Kurulur?
Smart TV'ye SS IPTV Nasıl Kurulur
- SS IPTV Uygulaması için tıklayın indir.
- Adım: Uygulamanızı açın, "Ana Ekran" ı göreceksiniz.
- 2 Adım: M3u listenizi doğrudan bir bağlantıyla yüklemek için.
- 3.Adım: İstediğiniz çalma listesinin başlığını ve M3u listenizin tamamını girin.
- 1.Adım: Ana Ekranda Ayar düğmesine tıklayın.
IPTV günah mı?
amacı kar etmek olanlar caiz değil ama amacı halkın hizmete erişimini kolaylaştırmak olanlar caiz, sıkıntı yok onlarda. islam dinine gore caizdir, hatta yapilmasi mubahtir.
IP TV tehlikeli mi?
IP TV teknolojisini kullanmak elbette suç değil fakat IP TV kullanarak illegal yayın yapmak ve bu yayınları izlemek suç teşkil ediyor. Bunun sebebi, yayının lisansını elinde bulunduran orijinal yayıncının illegal yayından gelir elde etmiyor olması.
TiviMate, Android TV box'lar için en iyi IPTV uygulamalarının başında geliyor.
IP TV içinde Netflix var mı?
Eğer IP TV sahibiyseniz ve IP TV sağlayıcınız Netflix yapımlarını IP TV'de sunuyorsa bu şekilde de izlemeniz mümkün.
IPTV kullanmak yasak mı?
TCK'nın 163/2 maddesine göre, IP TV'yi sahibinin rızası olmadan kullandığınız takdirde yaptırımlar bulunmaktadır. Ancak bu kanalların sahiplerinin rızası ile, şifreli kanalları ücretini ödeyerek ve yasal olarak kullandığınız takdirde IP TV'yi kullanmak suç değildir.
IPTV kul hakkı mı?
Konuyla ilgili bir vatandaşın, "İnternetten program, yazılım, kitap, müzik indirmek ve bunları kullanmak helal midir?" sorusunu cevaplandıran Din İşleri Yüksek Kurulu, sanal alemden, ürün sahibinin izni olmadan indirme işleminin kul hakkı ihlali olduğuna hükmetti.
İnternetten dizi film izlemek günah mı?
Diyanet, yayınladığı aylık dergide, internet üzerinden izinsiz film, müzik, kitap gibi dijital ürünler indiren kişilerin "hak gasp ettiğini" söyledi. Günümüzde pek çok sektörün dijitalleşmesi, telif yasalarının oluşmasını sağladı.