Son Konular

İrem Derici nöbet geçirdi

Credits
1.238.246
iremdericijpeg-3l0UZYDuOU_aQz4j0ubxiA.jpeg

İrem Derici geçen haftalarda düşmeye bağlı kafa travması geçirip, Adana konserini iptal etmişti. O anları "Talihsiz bir şekilde düştüm, kafamı yere vurdum. Kafamda delik gibi bir şişlik oluştu, baş dönmesi yaşadım. Ama yine yırttık, daha beter olabilirdi" sözleriyle anlatmıştı.
Ünlü şarkıcı bu kez stüdyoda fanalaştı. Hemen Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırılan İrem Derici sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
Hasta yatağında bir fotoğraf çeken Derici "Stüdyoda kayıttayken epileptik nöbet geçirip kitlenip bayılmışım" dedi.

"MEMLEKET BU HALDEYKEN..."

İrem Derici sözlerine şöyle devam etti:
"Bunun üzerine hastaneye gidiyoruz, bir nöbet de oracıkta geçiriyorum. Ve bilin bakalım nedeni ne? Stres. 2017'den beri böyle bir şey yaşamıyordum, gözüm çok korktu ama bugün hayata döndüm, EEG leş çıktı ama bu beni durdurabilir mi? Asla. Memleket bu haldeyken hepimiz bu halde olsak şaşırmam. Hepinize beden ve akıl sağlığı diliyorum. 1-2 gün daha dinlenip işe güce tam gaz devam. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler."

İrem Derici'nin yaşadığı sağlık sorunları gerçekten endişe verici. Öncelikle yaşadığı kafa travması sonrası konserini iptal etmek zorunda kalması üzücü bir durumdu. Sonrasında stüdyoda bir epileptik nöbet geçirip bayılması da gerçekten korkutucu bir durum olmuş. Sağlık her şeyden önemli olduğu için hastaneye gidip gerekli müdahaleyi yaptırmış olması çok önemli.

Ünlü şarkıcının stres sebebiyle nöbet yaşaması ise aslında günümüzde pek çok insanın karşılaştığı bir durum. Özellikle sanat dünyasında yoğun çalışma temposuyla birlikte stres ve baskı oldukça yaygın. İrem Derici'nin bu durumu açıklaması, belki de başkalarına da ilham olabilir ve stres yönetimi konusunda farkındalık yaratabilir.

Sağlık açısından en önemlisi ise İrem Derici'nin şu an kendini iyi hissetmesi ve işine devam etmeye kararlı olması. Tekrar eski sağlığına kavuşması ve hayranlarına müzikleriyle seslenmeye devam etmesi dileğiyle, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım kendisi bir süre dinlenerek ve stresten uzak durarak tam anlamıyla sağlığına kavuşur.

Ailelerin tüfekli kavgası can aldı!

Şişli’de sürücülerle polis arasında arbede: 1 gözaltı

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.659
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri
Üst Alt