<
Editör
Yeni Üye
Iş sağlığı ve güvenliği sertifikası zorunlu mu?
6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve kanunun yürütülmesine ilişkin çıkarılmış olan Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerince iş yerlerinde çalışanlara "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verilmesi yasal bir zorunluluktur.
Bilişim Teknolojileri Sertifikası ne işe yarar?
Bilişim Teknolojileri Sertifikası ne işe yarar?
Bilgisayar Sertifikası Ne İşe Yarar? Temel bilgi teknolojileri kullanımı sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır.
KTÜ UZEM nasıl giriş yapılır?
KTÜ Uzaktan Eğitim Sistemi Moodle platformu üzerinden yürütülecektir. http://uek.ktu.edu.tr adresini yazarak giriş yapabilirsiniz. Online derslerin sorunsuz yürütülebilmesi için Web tarayıcı olarak Mozilla Firefox kullanmanız gerekmektedir.
KTÜ iş sağlığı ve güvenliği nerede?
KTÜ iş sağlığı ve güvenliği nerede?
İletişim
Adres | : | İşyeri Sağık ve Güvenlik Birimi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Binası Kanuni Kampüsü TRABZON
Telefon | : | 0462 377 3761
E-Mail | : | [email protected]
İş sağlığı ve güvenliği sertifikası ne kadar geçerli?
Soru: İş güvenliği uzmanlarının sertifikalarının geçerlilik süresi ne kadardır? Belgenin alınış tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerlidir. Yenileme için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına dilekçe ile lisans diplomalarının noter onaylı suretini göndermeleri gerekmektedir.
Bilgisayar sertifikası kaç ayda alınır?
Bilgisayar sertifikası kaç ayda alınır?
160 Saatlik eğitim süreci tamamlanır. (Her gün 8 saatlik bir ders programıyla en erken 1 ayda kurs tamamlanır.) Kurs, Eğitimin Tamamlandığını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Rezmi Yazıyla Bildirir ve Sınav Tarihini Talep Eder.
KTÜ öğrenci girişi nasıl yapılır?
Bunun için KTU anasayfaya (http://www.ktu.edu.tr/) girip gelen ekranda «ktu öğrencisi» ne tıklayınız. 2-Daha sonra gelen ekranda «e-öğrenci» ye tıklayınız. 3- Gelen ekranda Kullanıcı adı: epostanızı şifre olarak: TC Kimlik No son 5 hane giriniz.)
KTÜ Uzaktan Eğitim olacak mi?
KTÜ Uzaktan Eğitim olacak mi?
Öğrencilerimizin Dikkatine (KTÜ / 20.03.2020) COVİD-19 salgını nedeniyle ara verilen 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı derslerinin uzaktan öğretimle verilmesi çalışmaları devam etmektedir.
KTÜ ISG nedir?
KTÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Bölüm Hakkında : "İş Sağlığı ve Güvenliği", iş kazalarını ve meslek hastalıklarını konu edinen, çalışanların güvenli ortamlarda ve koşullarda çalışmalarını amaçlayarak, hem yapılan işin hem de çalışma ortamının kalitesini iyileştirmeyi benimseyen bir unsurdur.
Iş sağlığı ve güvenliği bölümü kaç puan?
Iş sağlığı ve güvenliği bölümü kaç puan?
İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü (2 Yıllık)
Üniversite | Bölüm Adı | Taban Puan (2021)
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ | İş Sağlığı ve Güvenliği (İÖ) | 217,40
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ | İş Sağlığı ve Güvenliği (%50 İndirimli) | 195,57
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ | İş Sağlığı ve Güvenliği (Burslu) | 282,28
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ | İş Sağlığı ve Güvenliği | 188,88
İSG vize kaç yıl geçerli?
İş güvenliği uzmanlığı belgeleri 5 yılda bir vize ettirilmeli ve geçerlilik süresi uzatılmalıdır. 5 yıllık süre belgenin alındığı tarihi itibariyle hesaplanmaktadır.