- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Isbasi eğitim programi nasil yapilir?
İŞKUR işbaşı eğitim programına başvuru yapmak isteyenler, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile hizmet merkezlerine başvuruda bulunabilmektedirler. 81 ilde bulunan bir kurumdur. Belirli bir başvuru tarih aralığı bulunmamaktadır. İstenen zaman başvuruda bulunulabilmektedir.
IEP den kimler yararlanabilir?
İŞKUR tarafından hazırlanan İşbaşı Eğitim Programına 15 yaşından büyük herkes katılabiliyor. Ancak bu kişilerin İŞKUR'A kayıtlı ve işsiz olması gerekiyor. Öte yandan programa katılmak isteyen kişilerin işverenin bir ve ikinci derece akrabası veya eşi olmayanlar katılabiliyor.
IEP kaç kişi alabilirim?
İşbaşı Eğitim Programından en az 2 çalışanı olan tüm işverenler yararlanabilir. 10 çalışana dek 1 kursiyer, 10 çalışandan sonra ise çalışan sayısının 'u kadar kursiyer kontenjanı kullanılabilir.
Işbaşı eğitim programları nelerdir?
Işbaşı eğitim programları nelerdir?
İşbaşı Eğitim Programı Nedir? Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim kazanmaları, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulama görmeleri ve çalışma ortamına uyum sağlamaları amacıyla düzenlenen programlardır.
Işbaşı eğitim programı maaşı ne kadar?
Işbaşı eğitim programı maaşı ne kadar?
İşbaşı eğitim katılımcılarına günlük 163,59 TL, öğrenciler için 122,69 TL, işsizlik ödeneği alanlar için 81,80 TL zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından ödenmektedir. Geleceğin meslekleri ile ilgili programlara katılanlara günlük 179,95 TL verilmektedir.
İŞKUR ilk 3 ay maaş ne kadar?
Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 ay olarak uygulanıyor. Katılımcının iş yerinde haftada 6 ve ayda 26 gün çalışması halinde net asgari ücret tutarı 4.253,34 TL banka hesabına yatırılacak.
İŞKUR kursiyer maaş ne kadar 2022?
Program süresine bağlı olarak katılımcılara net asgari ücret düzeyinde yaklaşık olarak 1.300 TL gelir elde etme imkanı da sağlanmaktadır. Ayrıca kurs süresince günlük 50 TL zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından yapılmaktadır.
İŞKUR günlük ücret ne kadar 2022?
İş arayan statüsündeki vatandaşlara günlük 163,59 TL, öğrencilere 122,69 TL, işsizlik ödeneği alanlara günlük 81,80 TL, Geleceğin meslekleri olarak belirlenen mesleklerde düzenlenen programlarda katılımcılara günlük 179,95 TL cep harçlığı ödenmektedir.
Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?
Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?
Bir işsiz İşbaşı Eğitim(Staj) programlarından bir kez yararlanabilir. İşbaşı Eğitim Programı; günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü ve 45 saati geçmeyecek şekilde düzenlenmektedir.
İŞKUR işbaşı eğitim programı hangi meslekler?
İŞKUR işbaşı eğitim programı hangi meslekler?
İşkur İşbaşı Eğitimi Programında Hangi Meslekler Var?
- Bilgi Güvenlik Uzmanı,
- Endüstriyel Robot Programcısı,
- Yazılım Geliştiricisi,
- Sosyal Medya Uzmanı,
- Uygulama Programcısı,
- Veri Tabanı Analisti,
- Animasyon Programcısı,
- Kurumsal Kaynak Planlama Uzmanı vb.