Son Konular

Ismail yk muhendis mi?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Ismail yk mühendis mi?

İsmail Yurtseven (İsmail YK): 5 Temmuz 1978 Hamm, Almanya doğumlu, bekâr, elektronik mühendisi.

Şarkıcı Madonna nereli?

Şarkıcı Madonna nereli?
Madonna Louise Ciccone, 16 Ağustos 1958'de Bay City, Michigan'da doğdu. Silvio Anthony "Tony" Ciccone ve Madonna Louise Fortin (1933 – 1 Aralık 1963) çiftinin en büyük kızıdır. Babası Pacentro, İtalya göçmenlerinin oğludur, annesi ise Fransız asıllıdır.

Destiny's Child ne zaman kuruldu?

Destiny's Child ne zaman kuruldu?
1990Destiny's Child / Kariyer başlangıcı
Destiny's Child, son ve en etkin döneminde Beyoncé Knowles, Kelly Rowland ve Michelle Williams'tan oluşan Amerikalı kız grubu. 1990 yılında Houston, Teksas'ta kurulan grup, müzikal girişimlerine Girl's Tyme adıyla, Knowles, Rowland, LaTavia Roberson ve LeToya Luckett dörtlüsü olarak başladı.

Ismail yk nerdesin ne zaman çıktı?

2004Neredesin / Çıkış tarihi

İsmail YK Türk mü Kürt mü?

İsmail YK Türk mü Kürt mü?
İsmail YK Kimdir? İsmail YK (gerçek ismi: İsmail Yurtseven), 5 Temmuz 1978; Hamm, Almanya, Türk müzik sanatçısı, müzisyen, şarkı sözü yazarı, besteci, aranjör.

İsmail YK ne okudu?

İsmail YK ne okudu?
Alişan, Seda Sayan, Kibariye, Ebru Yaşar gibi sanatçılara birçok beste vermiş, albümlerinde aranje ve müzik yönetmenliği yapmıştır. Konservatuvarda piyano ve gitar mezunudur.

Beyonce hangi gruptan ayrıldı?

Haziran 2005'te Destiny's Child'ın dağılmasının ardından "Déjà Vu", "Irreplaceable" ve "Beautiful Liar" hitlerinin de bulunduğu ikinci solo albümü B'Day (2006) yayımlandı.

Say My Name hangi grup seslendiriyor?

Say My Name hangi grup seslendiriyor?
Say My Name, Amerikalı R&B grubu Destiny's Child'ın 1999 çıkışlı The Writing's on the Wall albümünün üçüncü ve en başarılı şarkısıdır.

İsmail YK Bas Gaza albümü ne zaman çıktı?

İsmail YK Bas Gaza albümü ne zaman çıktı?
2 Mayıs 2008Bas Gaza / Çıkış tarihiBas Gaza, İsmail YK'nın "Yurtseven Kardeşler" adında kardeşlerinden oluşan müzik grubu haricinde çıkardığı üçüncü albümüdür. 8 Mayıs 2008 tarihinde müzik marketlerindeki raflarda yerini almıştır. Albümde 14 alternatif ve albüm özeti olmak üzere 15 şarkı bulunmaktadır.

İsmail YK 90 60 90 ne zaman çıktı?

Çok ilginçtir ki, ilk albüm 3 Mayıs 2004'te çıkmıştı, ikincisi de 3 Mayıs 2006'da piyasaya sürüldü. Böyle bir tesadüf var ortada. Umarım uğurlu gelir. – Yeni şarkınızda, sanal alemdeki kadınların ağzından "90-60-90 vücudum var, doya doya bitmez tadım var" demişsiniz…

İsmail YK Kürtler beni dinlemesin diye bir şey dedi mi?

İsmail YK Kürtler beni dinlemesin diye bir şey dedi mi?
"kürtler benim şarkımı dinlemesin" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. ismail yk. nın bir röpörtaj esnasında söyledikleri. çok dinliyorduk ya cevabını almıştır. yalandır.

İsmail YK Türkiyeden neden ayrıldı?

İsmail YK Türkiyeden neden ayrıldı?
Sivaslı bir ailenin çocuğu olan İsmail YK, 2006'da çıkardığı 'bombabomba.com adlı albümüyle 'yılın en çok satan albümü' ödülünü almıştı. Ama şarkıcı Türk vatandaşlığından vazgeçti. Almanya'da doğup büyüyen İsmail YK, Türkiye'de gelir vergisi ödememek için Türk vatandaşlığından çıktı..

Madonna nerede?

Madonna halen eşi Guy Ritchie ve 3 çocuğuyla, İngiltere'nin Wiltshire kentinde yaşamaktadır.

İsmail YK, 5 Temmuz 1978'de Almanya'da doğmuş bir elektronik mühendisidir. Müzik kariyerinde Türk müzik sanatçısı, müzisyen, şarkı sözü yazarı, besteci ve aranjör olarak tanınmaktadır. Hammda doğmuş olmasına rağmen müzik alanında başarıya ulaşmıştır.

İsmail YK'nın aslen Türk mü Kürt mü olduğu konusunda net bir bilgiye ulaşmak mümkün değil ancak kendisi Türk müziği alanında çalışmalar yapmış ve Türk müzik endüstrisinde yer almıştır.

Eğitimine gelince, İsmail YK konservatuvarda piyano ve gitar üzerine eğitim almış ve mezun olmuştur. Aynı zamanda sanatçılar için birçok beste yapmış ve albümlerde aranje ve müzik yönetmenliği yapmıştır. Müzik kariyeri başarılı ve tanınmış olduğu için eğitimi ve müzikteki yetenekleri ön plandadır.

İsmail YK'nın Türkiye'den ayrılma sebebi olarak gelir vergisi ödememek için Türk vatandaşlığından vazgeçtiği belirtilmektedir. Bu durumda Türkiye'de yaşamayı sürdürmemiş ve Almanya'da yaşam tercihinde bulunmuştur.

Madonna ise eşi Guy Ritchie ve çocuklarıyla birlikte İngiltere'nin Wiltshire kentinde yaşamaktadır. İngiltere'de sessiz ve sakin bir yaşamı tercih etmekte ve müzik kariyerine devam etmektedir. Madonna'nın yaşam tercihleri ve kariyeriyle ilgili detaylar da kamuya açıktır.

Amazon kapida odeme var mi?

Hangi dergiler okunmali?

1. Konular

1. 1.281.437
  2. Mesajlar

1. 1.679.304
  3. Kullanıcılar

1. 31.810
  4. Son üye

Geri
Üst Alt