Son Konular

İsrail'in Gazze'deki Saldırısında 28 Filistinli Can Verdi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.610
white.jpg

Gazze Şeridi'nde İsrail'in düzenlediği saldırılar, 28 Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Cibaliya beldesindeki bir evin hedef alındığı saldırıda 4 Filistinli öldü ve birçok kişi yaralandı. Yaralılar, Gazze'deki hastanelere sevk edildi.

Ayrıca Gazze kentinin Zeytun Mahallesi'nde Filistinlilerin bulunduğu alana yapılan saldırıda 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bulunan Amr bin el-As Okulu da İsrail savaş uçaklarının hedefi oldu ve 9 Filistinli yaşamını yitirdi.

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Netzarim Koridoru yakınında yardım bekleyenleri hedef alan İsrail ordusu, saldırıda 3 Filistinliyi kaybetti. Benzer şekilde Gazze'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na yapılan topçu saldırısında 2 Filistinli yaralandı.

Han Yunus'ta ise İsrail ordusu, El-Mevasi bölgesinde yerinden edilen Filistinlilerin bulunduğu çadırları bombaladı ve 5 kişi hayatını kaybetti. Aynı şekilde Han Yunus'un merkezindeki bir binaya yapılan saldırıda 2 Filistinli öldü. Ürdün Sahra Hastanesi çevresine açılan ateş sonucu da 1 kişi hayatını kaybetti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, bölgede yaşanan insanlık dramı uluslararası kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

Yumaklı'dan Tarıma Yeni Destek: Sulamada Yenilikler Geliyor!

TBMM Başkanı Kurtulmuş, DEM Parti İmralı Heyetiyle Görüştü

Benzer Konular

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplamda 69 Filistinli hayatını kaybetti. Gazze kentinin kuzeyinde Cibaliya beldesinde bir evin hedef alındığı saldırıda 5 Filistinli yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi yaralandı. Bu saldırılar, Gazze'deki Şifa ve El-Ehli Baptist hastanelerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İsrail ordusunun, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda, aralarında yardım için bekleyenlerin de bulunduğu 50 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Sağlık kaynakları ve görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail güçleri Gazze Şeridi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne bugün gerçekleştirdiği saldırılarda en az 49 Filistinli sivilin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze'nin Tuffah Mahallesi'nde bulunan Şaban er-Riys Okulu yakınlarında insansız hava aracının (İHA) hedef aldığı bir grup sivilde 10 kişi öldü, birçok kişi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sabahtan bu yana devam eden saldırılarında 54'ü sözde insani yardım dağıtım noktalarında olmak üzere 76 Filistinli hayatını kaybetti. Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusunun, Gazze kentinin kuzey doğusundaki Raşid...
Cevaplar
1
Görüntüleme
22
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sabahtan bu yana devam eden saldırılarında 54'ü sözde insani yardım dağıtım noktalarında olmak üzere 76 Filistinli hayatını kaybetti. Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusunun, Gazze kentinin kuzey doğusundaki Raşid...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
  1. Konular

1. 1.281.024
  2. Mesajlar

1. 1.678.304
  3. Kullanıcılar

1. 31.734
  4. Son üye

Geri