haberci
Efsanevi Üye

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yardım noktasına düzenlediği hava saldırısında 18 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Gazze Şeridi'nde tansiyon yükselmeye devam ediyor. İsrail ordusu, Deir al-Balah kentinde bulunan yardım dağıtım noktasına hava saldırısı gerçekleştirdi ve saldırı sonucunda 18 Filistinlinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Yerel kaynaklar, saldırının Al-Baraka kavşağı yakınlarındaki un dağıtım noktasında gerçekleştiğini ve çok sayıda kişinin yaralandığını ifade etti.
Gazze'de İsrail ordusu tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucunda 18 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Saldırı, Deir al-Balah kentinde bulunan yardım dağıtım noktasına yapıldı ve olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yerel kaynaklar, saldırının Al-Baraka kavşağı yakınlarında gerçekleştiğini ve saldırıda yaralananların olduğunu belirtti.
İsrail'in Gazze Şeridi'nde düzenlediği hava saldırısında 18 Filistinlinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Deir al-Balah kentinde bulunan yardım noktasına yapılan saldırıda, onlarca kişinin de yaralandığı açıklandı. Yerel kaynaklar, saldırının Al-Baraka kavşağı yakınlarında gerçekleştiğini ve hastane ekiplerinin yaralılara müdahale ettiğini ifade etti.