- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 4.851
- Meslek
- Webmaster
Istanbul Şehir Üniversitesi nin sahibi kim?
İstanbul Şehir Üniversitesi, 2008'de Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan ve 30 Haziran 2020'de faaliyetlerine son verilen bir vakıf üniversitesidir.
Istanbul Şehir Üniversitesi neden kapandı?
"Yükseköğretim Kurulunun, 25 Haziran 2020 tarihli Genel Kurul toplantısında, İstanbul Şehir Üniversitesi'nin gelir açığını karşılama kabiliyeti bulunmadığı için eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüremeyeceğini Cumhurbaşkanlığı Makamına arz etmiştir.
Istanbul Şehir Üniversitesi ne oldu?
Kurucu vakfına kayyım atanan ve garantör üniversite olan Marmara Üniversitesi'nce yapılan denetimler neticesinde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüremeyeceğine karar verilen Şehir Üniversitesi geçtiğimiz aylarda Yükseköğretim Kurulu tarafından kapatıldı.
Şehir Üniversitesi mezunları ne olacak?
Yükseköğretim (YÖK) Genel Kurulunun, faaliyet izni kaldırılan İstanbul Şehir Üniversitesindeki öğrencilerin garantör üniversite Marmara Üniversitesine aktarılmasına karar verdiği bildirildi.
Istanbul Şehir Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?
ortak derslerin tamamına yakını ve bazı hukuk dersleri oluyır bu dersler. international law, private international law, sociology/philosophy of law gibi derslerin yanında seçmeli ingilizce hukuk dersleri de var. temel hukuk derslerinin çoğunluğu türkçe.
Istanbul üniversitesi kapanıyor mu?
İstanbul Şehir Üniversitesi resmen kapandı
Dragos Kampüsü ne olacak?
YÖK'ün 19 Aralık 2019 yılında faaliyet iznini geçici olarak durdurup yönetimine kayyım atanan İstanbul Şehir Üniversitesi'nin Dragos Kampüsü'nde çekilen görüntüler şaşkınlık yarattı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılan İstanbul Şehir Üniversitesi yeni öğretim yılına Marmara Üniversitesi adıyla başlayacak.
Marmara Üniversitesine ne oldu?
YÖK, Şehir Üniversitesi'nin garantör üniversite olan Marmara Üniversitesi'ne devredildiğini açıkladı.
Kapatılan Şehir Üniversitesi öğrencileri ne olacak?
Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) 30 Haziran 2020 tarihli toplantısında İstanbul Şehir Üniversitesi'nin faaliyet izni durdurulmuş ve öğrencilerin garantör üniversite olarak belirlenen Marmara Üniversitesi'ne aktarılmasına karar verilmişti.
Istanbul Şehir Üniversitesi Kampüsü ne olacak?
Ticaret Hukuk İngilizce mi?
Hukuk fakültesinde eğitim dili Türkçe olduğu için hazırlık mevcut ancak zorunlu değil. Hazırlık programının dili İngilizcedir.
Istanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk kaç yıl?
İstanbul Ticaret Üniversitesi, mezunu olmaktan memnuniyet duyduğum, öğretici ve keyifli 4 yıl geçirdiğim ve hukuk fakültesi okumak isteyen aday öğrencilere tavsiye ettiğim bir yer oldu.
İstanbul üni tatil mi?
Yerli kaya açıklamasında şunları söyledi: "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul'daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (pazartesi-salı) ara verilmiştir.
İstanbul Üniversitesi 2021 2022 Yüz Yüze mi?
İstanbul Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ön lisans, lisans ve lisansüstü programların yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır: 1. Tüm öğretim düzeylerinde teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze öğretim modeliyle yapılacaktır.
Marmara Üniversitesi Dragos Kampüsü hangi bölümler var?
Dragos Yerleşkesi (Mehmet Genç Külliyesi)