Son Konular

İstanbul'da Avukat Tutuklandı: Rüşvet Skandalı Ortaya Çıktı!

Credits
1.238.246
white.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yürüttüğü soruşturma kapsamında Avukat Rezan Epözdemir'in, 'rüşvete aracılık etmek' suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Avukat Rezan Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda 'rüşvete aracılık etmek' suçundan tutuklanma riskiyle karşı karşıya kaldı.

Soruşturma kapsamında hakkında 'rüşvete aracılık etmek' suçlaması bulunan Avukat Rezan Epözdemir, İstanbul'da nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması sonucunda tutuklanma talebiyle karşı karşıya kalan Avukat Rezan Epözdemir, 'rüşvete aracılık etmek' suçundan hakim karşısına çıktı.

AFAD Başkanı Pehlivan'dan Depremzedelere Acil Yardım Paketi!

Mısır, 'Büyük İsrail Projesi'ni Kınadı: Sert Tepki Geldi

Benzer Konular

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, "rüşvete aracılık etmek" suçundan tutuklandı. Epözdemir hakkında başlatılan soruşturmalar arasında "rüşvet", "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım" ve "siyasal askeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, "rüşvete aracılık etmek" suçundan tutuklandı. Başsavcılıkça, Epözdemir hakkında "rüşvet", "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım", "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, "rüşvete aracılık etmek" suçundan tutuklandı. Başsavcılıkça, Epözdemir hakkında "rüşvet", "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım", "siyasal ve askeri casusluk" suçlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, "rüşvete aracılık etmek" suçundan tutuklandı. Abone ol Başsavcılıkça, Epözdemir hakkında "rüşvet", "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım", "siyasal ve askeri casusluk"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
İstanbul'da faaliyet gösteren başarılı bir avukat olan Rezan Epözdemir, mali ve terör suçlarıyla ilgili soruşturmaların merkezinde yer alıyor. Epözdemir, mali suçlar ve terörle mücadele kapsamında yürütülen iki ayrı soruşturmanın odak noktasında bulunuyor. Soruşturmaların derinliklerine inen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.662
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri