Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

İstanbul'da sevgilisinin arkadaşını, kimyasal döküp ateşe verdi: Tutuklandı

Ankara'da tabela savaşları: Uzun fotoğraf kuyrukları oluştu

Vedat Milor'un 'eski Suriye' özlemi: Yeni Suriye'yi küçümsedi

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
İstanbul'da sevgilisinin arkadaşını, kimyasal döküp ateşe verdi: Tutuklandı

Kadıköy'de bir eğlence mekanının önünde oturan Gözde Yılmaz, bir kadın tarafından üzerine yanıcı madde dökülüp ateşe verildi. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Yılmaz, tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan ve kısa sürede yakalanan saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6911a662d59bd950__w1200xh832.jpg

6911a678726e1859__w1200xh610.jpg

6911a68478b16690__w1200xh925.jpg

6911a68fe75a5492__w1200xh825.jpg

6911a69616417408__w1200xh1600.jpg

İstanbul Kadıköy'de Gözde Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte bir eğlence mekanının önünde oturduğu sırada cep telefonuyla görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından Yılmaz'ın yanına gelen S.A.G., isimli şüpheli, elindeki yanıcı maddeyi Yılmaz'ın üstüne dökerek çakmakla ateşe verdi.

ALEVLER İÇERİSİNDE YANDI

Saldırının ardından şüpheli S.A.G., olay yerinden kaçtı.

Bir anda alevler içinde kalan Gözde Yılmaz'a arkadaşları ve çevredeki kişiler müdahale etti.

YARALI KADIN TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekiplerinin kontrollerinde saldırıda vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştuğu belirlenen Yılmaz, ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGAN KADIN TUTUKLANDI

Saldırının ardından kaçan şüpheli S.A.G., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÇAKMAKLA BENİ YAKTI"

Tedavisi hastanede devam eden Gözde Yılmaz, saldırganı tanımadığını belirterek şunları söyledi:

"TEHDİT MESAJLARI ALIYORUM"

Tehdit mesajları aldığını ifade eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Ankara'da tabela savaşları: Uzun fotoğraf kuyrukları oluştu

Vedat Milor'un 'eski Suriye' özlemi: Yeni Suriye'yi küçümsedi

1. Konular

1. 1.284.011
  2. Mesajlar

1. 1.687.088
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri