Istek okullari kac para?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Istek okulları kaç para?

İstek Okulları Fiyatları 2022
Kampüs ve Eğitim Seviyesi | Fiyat
İSTEK Özel Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi | 93.375 TL+KDV
İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi | 103.275 TL+KDV
İSTEK Özel Semiha Şakir Anadolu Lisesi | 112.500 TL+KDV
İSTEK Özel Uluğbey Anadolu Lisesi | 96.750 TL+KDV

Neden istek okulları?

Neden İSTEK Okulları'nı seçmeliyiz? İSTEK Okullarının temel hedefi öğrencilerin seçtikleri alanlarda başarılı, öncü ve yaratıcı olabilmeleri için gerekli disiplin, yetkinlik ve özgüven seviyelerinin geliştirilmesidir.

Istek Hangi okul?

Istek Hangi okul?
İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı, kısaca İSTEK Vakfı olarak da bilinen, Bedrettin Dalan'ın kurmuş ve genel başkanı olduğu eğitime yönelik bir vakıftır. Bünyesinde birçok anaokulu, ilköğretim okulu, lise ve 1996 yılında eğitime başlamış Yeditepe Üniversitesi vardır.

Istek bursluluk sınavı ne zaman?

Istek bursluluk sınavı ne zaman?
9. sınıflar için sınav 12 Şubat 2022'de, 5. sınıflar için ise sınav 13 Şubat 2022'de düzenlenecek. Kontenjanların kampüslere göre değişiklik göstereceği ifade edildi. Ayrıca sınava katılım sağlayan öğrenciler, yüzde 100'e kadar burslu okuma fırsatına sahip olacak.

Era Koleji ne kadar?

Era Koleji fiyat listesi anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve teknik liseye göre değişmektedir. Kıyafet, servis ve yemek bedelleri de eğitim ücretinin üzerine eklenmektedir. İlkokul ve ortaokul için yıllık eğitim ücretleri ise şehre göre değişmekle birlikte 15 bin TL ile 30 bin TL arasında değişmektedir.

Istek Koleji kime ait?

Istek hangi lise?

Istek hangi lise?
Eğitim Programları İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi; bütünüyle öğrenci merkezli, yaşama dokunan eğitim ortamları ve programlarıyla, deneyimli kadrosuyla öğrencilerini sadece bir üst öğrenim kurumuna değil, aynı zamanda yaşama da hazırlar.

Istek Bursluluk sınavı 2021 ne zaman?

Istek Bursluluk sınavı 2021 ne zaman?
İstek Okulları Bursluluk Sınavı Ne Zaman? İstek Okulları 2021 bursluluk sınavı tarihlerini COVID-19 kısıtlamaları kapsamında düzenleyip 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirmişti.

Era okulları sahibi kim?

Kurucumuz – Orhan ÖZBEY – Okyanus Holding 1979 yılında Kültür Dersanesi kuruluşu ile eğitim camiasına giriş yapan Orhan Özbey, 1995 yılında Fatih Dersanesi'nin alınması, 1998 yılında English Time dil okulunun kuruluşu, 2004 yılında Okyanus Koleji'nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.

Era Koleji Bursa sahibi kim?

Orhan Özbey; 1959 yılında Van'da dünyaya gelmiştir ve çeşitli derneklerde ya da vakıflarda da kurucu ve yöneticilik yapmaktadır.

Istek vakfı okulları ne zaman kuruldu?

Istek vakfı okulları ne zaman kuruldu?
5 Nisan 1985, İstanbulİstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı / Kuruluş tarihi

Merhaba! İstek Okulları hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. İstek Okulları'nın 2022 fiyatları aşağıdaki gibidir:

- İSTEK Özel Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi: 93.375 TL+KDV
- İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi: 103.275 TL+KDV
- İSTEK Özel Semiha Şakir Anadolu Lisesi: 112.500 TL+KDV
- İSTEK Özel Uluğbey Anadolu Lisesi: 96.750 TL+KDV

Başka bir bilgiye ihtiyacınız var mı? Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

ATF dexron 3 nedir?

Tup bebekte embriyo nereye birakilir?

1. Konular

1. 1.262.690
  2. Mesajlar

1. 1.659.195
  3. Kullanıcılar

1. 31.269
  4. Son üye

Geri
Üst Alt