Izlenmesi ne demek?
1. Arkasından gidilmek, tâkip edilmek. yeni. 2. (Bir olayın gelişmesi) Dikkatle gözlenmek.
Uçkurun anlamı nedir?
Uçkur kelimesi anlam olarak, şalvar ya da eteği belde tutmak amacıyla bele bağlamak olarak açıklanmaktadır. Uçkur kelimesi aynı zamanda herhangi bir kumaş türünden yapılmış torba ya da kese şeklindeki eşyaların ağızlarının büzülerek bağlandığı bağ olarak da bilinmektedir.
Izleyin ne demek?
Eğlenmek, görmek, öğrenmek için bakmak, seyretmek. Gözlemek, incelemek. Belirli bir tutum, davranış veya düşünceyi benimsemek. Bir şeye uymak, bağlı olmak.
Izlenesi ne demek?
Izlenesi ne demek?
sözlük jargonunda "ben beğendim , bak sende izle beğeneceksin" anlamına gelen mutant kelime.
Uçkur ne demek Ekşi?
Uçkur ne demek Ekşi?
donun belde durmasını sağlayan ipten yapılan bağ.. güreş donunun bele bağlanmasını sağlayan kalınca fitilden ip. şalvar ve iç donlarının büzgüsü içinden geçirilen uzun kuşaktır.
Seyr etmek ne demek?
Seyir etmek ya da seyretmek genel olarak aynı şekilde ifade edilir ve anlatılır. Herhangi bir durum ya da olayı izlemek biçiminde anlatmak mümkündür. Örneğin televizyon seyretmek dile getirilebilir. Aynı zamanda bir rota üzerinde kara veya deniz taşıtları üzerinden ilerlemek biçiminde de anlatmak mümkün.
Sentezlemek ne anlama gelir?
Sentez Kelimesinin Kullanımı Bir nesnenin sentezlenmesi, o nesnenin iki farklı maddenin bir araya gelmesiyle oluşturulduğunu göstermektedir. Sentez kelimesinin felsefedeki kullanımı ise fikir anlamında olmaktadır. İki farklı fikrin veya düşüncenin birleşmesi, sentezleme olarak felsefede de kullanılabilir.
Cu ne demek +18?
See you, "görüşürüz" veya see you later "sonra görüşürüz" anlamında kullanılıyor.
Uçkur kabak ne demek?
Uçkur kabak ne demek?
Kurutulmuş kabaklar suda haşlanır ve süzülür. Haşlanmış kabaklar süzüldükten sonra soğuması beklenir. Üzerine sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Yoğurdun üzerine dökek için kızarttığımız yağın içine nane ve pul biber eklenerek servis edilir.
Seyir eden ne demek?
Seyir eden ne demek?
Ilerlemek, yol almak.