Son Konular

İzmir'de Beklenen Elektrik Kesintisi Ne Zaman Son Bulacak?

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.044
izmir-gediz-elektrik-kesintisi-21-haziran-izmir-18771766_5393_amp.jpg

İzmir'de Elektrik Kesintisi Haberleri ve GEDİZ Elektrik Kesintisi Listesi

İzmir'de elektrik kesintisi konusunda detaylı araştırmalar devam ediyor. GDZ Elektrik Dağıtım şirketi tarafından yapılan son açıklamaya göre, 21 Haziran tarihinde İzmir'in çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri olacak. Bu kesintiler farklı sürelerde yaşanacak. İzmir'de hangi ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintisi olacak? İzmir'e elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar...

İzmir'de Planlanan Elektrik Kesintileri
İzmir'de elektrik kesintileri listesi sonunda yayınlandı. Peki, hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İzmir'e elektrik ne zaman gelecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Nihal Candan'ın Ölümü Merak Konusu: Sebebi Ne?

"Fuhuş Operasyonunda 6 Kişi Tutuklandı, 6 Kadın Kurtarıldı!"

Benzer Konular

İzmir'de Elektrik Kesintisi Haberi İzmir'de elektrik kesintisi ve Gediz elektrik kesintisi listesi üzerine detaylı araştırmalar devam ediyor. GDZ Elektrik Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 Ağustos'ta İzmir'in çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanması bekleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İzmir'de Elektrik Kesintisi Haberleri ve GEDİZ Elektrik Kesintisi Listesi İzmir'de yaşanan elektrik kesintileri konusunda detaylı araştırmalar devam ediyor. GDZ Elektrik Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Haziran tarihinde İzmir'in çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
İzmir'de 28 Haziran'da Elektrik Kesintisi Olacak! İzmir'in birçok ilçesinde planlı elektrik kesintisi yapılacak. Çiğli, Menemen, Aliağa, Konak, Karabağlar, Bayraklı, Gaziemir, Güzelbahçe, Bergama, Ödemiş, Karaburun, Menderes, Foça, Bayındır, Çeşme, Torbalı ve Karşıyaka ilçelerinde enerji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
İzmir'de Elektrik Kesintisi Haberleri Güncel! GEDİZ Elektrik Kesintisi Listesi Yayınlandı İzmir'de elektrik kesintisi planları hız kazanıyor. GDZ Elektrik Dağıtım şirketi, 27 Haziran tarihinde İzmir'in çeşitli bölgelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını duyurdu. Peki, hangi İzmir ilçeleri...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
İzmir'de Elektrik Kesintileri ve Yangın Sonrası Önlemler Bornova'da yaşanan orman yangını sonrasında güvenlik amacıyla bazı bölgelerde elektrik kesintileri uygulanmıştır. Karşıyaka, Çiğli, Kemalpaşa ve Bornova'nın belirli bölgelerinde kesintiler yaşanmıştır. Yetkililer durumu kontrol altına...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.280.913
  2. Mesajlar

1. 1.678.042
  3. Kullanıcılar

1. 31.723
  4. Son üye

Geri