haberci
Efsanevi Üye

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, taksi durağında çalışan Zeki Aldemir ve mesai arkadaşı taksici Ercan Kiremitçiler kalp krizi geçirerek hayatlarını kaybettiler. Bu acı olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
22 Haziran günü Karşıyaka ilçesindeki taksi durağında gerçekleşen olayda, durağın telsizcisi Zeki Aldemir fenalaştı. Durumu fark eden taksici Ercan Kiremitçiler hemen yanına giderek yardımcı olmaya çalıştı. Diğer çalışanlar ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerinin telefonla yönlendirmesiyle Kiremitçiler, Aldemir'in durumunu kontrol etmeye çalışırken aniden yere yığıldı. Gelen sağlık ekipleri her iki kişinin de kalp krizi geçirdiğini belirledi. Ancak ne yazık ki Zeki Aldemir ve Ercan Kiremitçiler, hastaneye kaldırılmalarına rağmen kurtarılamadılar. Bu üzücü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan, yaşanan bu acı olayla ilgili, "Zeki ağabeyimiz yıllardır camiada tanınan bir isimdi ve kalp krizi geçirdi. Ardından Ercan adlı şoför arkadaşımız da ona yardım etmeye çalışırken aynı şekilde kalp krizi geçirdi ve maalesef her ikisi de hayatını kaybetti. Bu büyük bir üzüntü. Acılarını paylaşıyor ve ailelerine ile durağımızdaki diğer çalışanlara başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.