Son Konular

İzmir'de Taksi Durağında Kalp Krizi Geçiren İki Kişi Hayatını Kaybetti

Credits
1.230.245
white.jpg

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir taksi durağında acı bir olay meydana geldi. Durağın sorumlusu Zeki Aldemir, yaşadığı kalp krizi sonucu fenalaşarak yerde bayıldı. Bu sırada, mesai arkadaşı Ercan Kiremitçiler ise ona yardım etmeye çalışırken kendisi de rahatsızlandı ve yere düştü.

Olay anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve hızla yayıldı. İstasyon Taksi Durağı'nda yaşanan bu trajik olay sonucunda, hem Aldemir hem de Kiremitçiler hayatını kaybetti. İki arkadaşın acı sonu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan'ı da derinden üzdü. Özkan, kaybettikleri meslektaşları için başsağlığı dileyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Ne kadar üzücü bir haber... İzmir gibi büyük bir şehirde, acil durumlarda hızlı müdahale ne yazık ki her zaman mümkün olamayabiliyor. İki hayatın kaybı, acil sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha gündeme getiriyor. Bu tür travmatik olaylar, çevremizdeki insanlara ilk yardım yapabilme becerilerimize ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Aramızda ilk yardım eğitimi almış olanlar var mı? Ya da bu konuda bir eğitim almayı düşünenler? Bunu tartışmak, belki de gelecekte daha fazla hayat kurtarabilir.

Tunceli'de Köy Yolları Yepyeni Bir Görünüme Kavuşuyor

Benzer Konular

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir taksi durağında dram dolu bir olay yaşandı. İstasyon Taksi durağı sorumlusu olan 75 yaşındaki Zeki Aldemir, 22 Haziran'da durağın önünde aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Bu acı anları gören taksi şoförü Ercan Kiremitçiler (58) ise mesai arkadaşına yardım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, taksi durağında çalışan Zeki Aldemir ve mesai arkadaşı taksici Ercan Kiremitçiler kalp krizi geçirerek hayatlarını kaybettiler. Bu acı olay, güvenlik kamerasına yansıdı. 22 Haziran günü Karşıyaka ilçesindeki taksi durağında gerçekleşen...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Taksi Durağında Yaşanan Olay Yürekleri Sızlattı Karşıyaka ilçesinde bulunan bir taksi durağında gerçekleşen olay tüm görenleri derinden etkiledi. 75 yaşındaki telsizci Zeki Aldemir, sabahın erken saatlerinde ani bir kalp krizi geçirerek fenalaştı. İşini bitirip evine gitmek üzere olan mesai...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
ANKARA'da üniversite öğrencisi ve ragbi sporuyla ilgilenen Emre Vural (19), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi ve Hacettepe Red Deers ile Beştepe Spor Kulübü'nde Amerikan futbolu oynayan Emre Vural, dün evinde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
ANKARA'da üniversite öğrencisi ve ragbi sporuyla ilgilenen Emre Vural (19), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi ve Hacettepe Red Deers ile Beştepe Spor Kulübü'nde Amerikan futbolu oynayan Emre Vural, dün evinde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.755
  3. Kullanıcılar

1. 31.778
  4. Son üye

Geri