<
Modoratör
Yeni Üye
Jabra mı Airpods mu?
Yukarıdaki tabloya ek olarak, araştırmalarıma göre telefon görüşme seslerinde Airpods Pro biraz daha iyi, ancak Jabra özellikle dinlediğiniz müzik kalitesinde (özellikle baslarda) çok çok daha iyi.
Jabra 65t mi 75t mi?
Yeterli pil performansı, gayet iyi bir ses kalitesi var. 75t, pil ve ses kalitesi gibi önemli konularda belirgin şekilde ileri gitmiş olsa da, 65t hala iyi bir seçenek. 65t her konuda daha iyi iken ses konusunda Sony net şekilde daha iyi. 75t ise sesi ciddi şekilde iyileştirme iddiası ile çıktı.
Jabra Elite Active 65t alınır mı?
4 mikrofonu var çağrılarda hiç sorun yaşamadım. Dolar 6.77 civarındayken 750 TL'ye almıştım 610'a bulduysanız iyi bence. Sesi çok açarsanız arkadan statik bir ses geliyor başka hiçbir ses yokken. Ben memnunum şahsen alınabileceğini düşünüyorum bütçeniz varsa.
Jabra Elite 75t ne zaman çıkacak?
Jabra Elite 75t ne zaman çıkacak?
Elite 75t'de halihazırda bulunan dijital ses işlemcisinden ve ANC bilgi birikiminden faydalanan Jabra, ANC'yi mevcut ürün serilerinde de kullanıma sunabiliyor. Jabra Elite 75t serisi, Ekim 2020'den itibaren standart ANC ile birlikte satın alınabilecek.
Jabra 25h alınır mı?
Jabra 25h alınır mı?
Bence rahatlıkla alabilirsiniz. Memnun kalırsınız 900-1000 liralık kulaklıkları hiç kullanmadı iseniz. Sadece kulaklıklar katlanmıyor. O sorun olmaz ise çok güzel bir ürün.
Jabra Elite 65 T kaç saatte şarj olur?
Kulaklıkları tamamen şarj etmek, yaklaşık 2 saat sürer. Kulaklığın batarya seviyesi düşük olduğu zaman, kulaklığı şarj biriminde 10 ila 20 dakika şarj ederek 1 saat çalma süresi edinebilirsiniz.
Jabra Elite 75t suya dayanıklı mı?
* Elite Active 75t kulak içi kulaklıklar, tatlı suda 1 metreye kadar 30 dakika boyunca IP57 sertifikalı suya dayanıklılık sunar.
Jabra Elite 75t iPhone ile uyumlu mu?
Gerçek kablosuz Jabra kulaklıklarınız, iki cihaza aynı anda Bluetooth üzerinden bağlanabilir. Fakat eğer bağlı cihazlar bir iPhone ve bir Apple Watch Series 3 ise, bağlantı dengesiz olur ve devamlı kesilip yeniden kurulur. Bunun nedeni, iPhone ile Apple Watch'ın işletim sistemleridir, Jabra cihazınız değildir.
Jabra hangi ülkeye aittir?
Jabra hangi ülkeye aittir?
Jabra Hangi Ülkenin Markası? Jabra Amerikan merkezli bir şirket olmakla beraber, GN Grubu tarafından satın alındıktan sonra operasyonlarını Danimarka'dan yürütmeye başlamıştır. Kopenhag'da faaliyetlerini sürdürmektedir.