Son Konular

Jobcenter neleri oduyor?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.255
Meslek
Webmaster

Jobcenter neleri ödüyor?

Çocuk başına aylık en fazla 140 Euro ödenir. Çocuğun kendi geliri bu ek çocuk yardım talebinin üzerine hesaplanır. Ek çocuk yardımı ile ilgili yer Aile kasasıdır. Genel olarak bu ek çocuk yardımı, SGB II'nin temel güvence yardımlarından önceliklidir.
Jobcenter Nasıl Başvurulur?
YENİ BAŞVURU
- JC-Digital üzerinden çevrimiçi başvuru (onayın uzatılması başvuruları)
- 0671/850-300 telefon numarası üzerinden telefonla başvuru.
- Eposta veya posta yoluyla formsuz başvuru.
- Jobcenter'de Şahsen Başvuru.

SGB 2 ne demek?

Sosyal Yasa II. Bölüm (SGB II) hakkındaki bu kılavuz, size iş arayanların temel ihtiyaçlarının güvence altına alınması ile ilgili yardımları alabilmek için gereken en önemli şartlar ve bu hususla ilgili atılması gereken adımlar hakkında bilgi verir.
Almanya'da sosyal yardım almadığına dair belge nereden alınır?
Yurtdışı borçlanma talep dilekçesi örnekleri yurtiçinde Kurum üniteleri, yurtdışında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği ya da Ataşeliklerinden temin edilebileceği gibi, Sosyal Güvenlik Kurumunun www.sgk.gov.tr Internet adresinde bulunan "Yurtdışı/ Sigortalılık/Form ve Dilekçeler" ve "Yurtdışı/ Emeklilik/Form ve …

Arbeitslosengeld 2 kimler alabilir?

Işsizlik parası II'yi çalışabilen durumda olan, 15. ve 65.-67. yaş arasında olan, Federal Almanya Cumhuriyetin'de mutat ikametgahı bulunan ve yardıma muhtaç tüm kişiler talep edebilir. Aynı suretle yakınlarının da, eğer ki dilekçe sahibi ile bir ihtiyaç birliğinde yaşıyorsa, yardım talep etme hakları vardır.
Almanyada hangi yardımlar var?
Geliri ve malvarlığı Almanya'daki asgari geçim sınırı altında kalan ve mutat meskeni Almanya olan emeklilerin, bulundukları şehirlerdeki belediyelerden geçim ve kira yardımı gibi kalemleri kapsayan Sozialhilfe veya Hartz IV olarak bilinen sosyal yardım desteği alma hakları bulunmaktadır.

Hizmet Belgesi almanyada nereden alınır?

Bu sürelerle ilgili hizmet belgesini nasıl temin edebilirim? Cevap 10: Prim iadesi kararını veya hizmet cetvelini doğrudan Alman Emeklilik Kurumu (Deutsche Rentenversicherung Nordbayern 95440 Bayreuth-F. Almanya)'ndan veya Müşavirlik veya Ataşeliklerimiz üzerinden temin edebilirsiniz.

Diomede Adasi kimin?

Dalis saati nedir?

1. Konular

1. 1.282.874
  2. Mesajlar

1. 1.683.772
  3. Kullanıcılar

1. 32.212
  4. Son üye

Geri
Üst Alt