Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'ye ağır salvo! "F.Bahçe'ye gitmem hataydı, kendi seviyeme geri döndüm..."

Credits
1.249.022
Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'ye ağır salvo! "F.Bahçe'ye gitmem hataydı, kendi seviyeme geri döndüm..."

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Jose Mourinho'nun yeni adresi belli oldu. Portekizli çalıştırıcı ülkesinin takımlarından Benfica ile 2 yıllığna anlaştı. Deneyimli çalıştırcı, imza töreninde Fenerbahçe için olay yaratan ifadelerde bulundu. İşte o sözler...

0

0

icon-logo.png

0

0

0

0

0

0

0

HaberlerGaleriJose Mourinho'dan Fenerbahçe'ye ağır salvo! "F.Bahçe'ye gitmem hataydı, kendi seviyeme geri döndüm..."Giriş Tarihi: 18.09.202518:21Jose Mourinho'dan Fenerbahçe'ye ağır salvo! "F.Bahçe'ye gitmem hataydı, kendi seviyeme geri döndüm..."Fenerbahçe ile yollarını ayıran Jose Mourinho'nun yeni adresi belli oldu. Portekizli çalıştırıcı ülkesinin takımlarından Benfica ile 2 yıllığna anlaştı. Deneyimli çalıştırcı, imza töreninde Fenerbahçe için olay yaratan ifadelerde bulundu. İşte o sözler...GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

1. Konular

1. 1.282.220
  2. Mesajlar

1. 1.682.025
  3. Kullanıcılar

1. 32.021
  4. Son üye

Geri
Üst Alt