Son Konular

Kaan Ayhan: "Tarihte görüşmemiş bir şey"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.764
530

Kaan Ayhan, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek yarı finale çıktığı maçın ardından konuştu.
"TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ BİR ŞEY"

"TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ BİR ŞEY"

Kaan Ayhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tabii çok mutluyuz. Umarım taraftarımızı da en az takımın olduğu kadar mutlu etmişizdir. Hem onlar için hem de iki kupayı kaldırmak için bugün mücadele ettik. Buraya gelip, dominant oyunla iki maçta galibiyetle ayrılmak tarihte görülmemiş bir şey. Çok iyi oyun sergiledik. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Sonlara doğru heyecan oyuna yansıdı ama biz 90 dakika çok iyi oyun sergiledik ve hak ederek turu geçiyoruz.
"GURUR DUYUYORUM"

"GURUR DUYUYORUM"

Süreç kolay değil, son maçtan sonra moralimiz bozuktu. Takım 2-3 günde toparlayıp, yeni oyuncularla, daha zor bir derbide kazandı. Böyle bir performans sergilemek takım adına olumlu şeyler. Gurur duyuyorum. Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum."

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Kaan Ayhan'ın maç sonrası yaptığı açıklamalara göre, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek yarı finale çıkması tarihte görülmemiş bir başarı olarak nitelendirilmiş. Ayhan, taraftarların mutluluğunun kendileri için de önemli olduğunu belirtmiş ve dominant bir oyun sergileyerek galibiyetleri hak ettiklerini vurgulamış. Oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade eden Ayhan, takımın moralinin son maçtan sonra düşük olduğunu ancak kısa sürede toparlanarak zorlu bir derbide kazanmanın önemli bir başarı olduğunu aktarmış. Genel olarak takım performansından gurur duyduğunu belirten Ayhan, Galatasaray forması altında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirmiştir.

1. Konular

1. 1.281.030
  2. Mesajlar

1. 1.678.318
  3. Kullanıcılar

1. 31.736
  4. Son üye

Geri
Üst Alt