T
theking
Guest
Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
500 gram bal kabağı
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı tarçın
Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bal kabaklarımızı küçük küçük doğrayalım.
Şekeri ve tarçını ekleyelim, 30 dk sulanmasını bekleyelim.
Borcamda ağzı açık kısık ateşte 40 dk pişirelim.
Soğuyunca üzerine tahin ve ceviz koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram bal kabağı
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı tarçın
Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bal kabaklarımızı küçük küçük doğrayalım.
Şekeri ve tarçını ekleyelim, 30 dk sulanmasını bekleyelim.
Borcamda ağzı açık kısık ateşte 40 dk pişirelim.
Soğuyunca üzerine tahin ve ceviz koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı