Kabak Ve Patlıcan Sarması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kabak Ve Patlıcan Sarması Tanımı İçin Malzemeler
1 adet kabak
1 adet patlıcan
1 adet domates
Köftesi için
300 gram kıyma
1 adet kuru soğan
Yarım su bardağı galete unu
1 yemek kaşığı salça
Baharatlar
Pul biber ,karabiber ,kimyon ,tuz
Sıvı yağ

Kabak Ve Patlıcan Sarması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce köfteleri hazırlanır. Kıyma uygun bir karıştırma kabına alınır.
Soğan rendelenir.
Kıymanın içine konulur.
Salça ,galete unu ,baharatlar ,tuz koyulur güzelce yoğrulur.
Şekil verilir.
Patlıcan ve kabaklar soyulur.
İnce uzun bir formda doğranır.
Üzerine yağ sürülerek yumuşayana kadar ķızartılır.
Kızaran sebzeler içine köfteler koyulur sarılır.
Güveç kabına dizilir.
Biber domateslerde dizilir.
Üzerine 1 yemek kaşığı salça, yarım çay bardağı su ,3 yemek kaşığı sıvı yağ karıştırılır.
Üzerine dökülür fırına verilir. Üstü kızarana kadar pişirilir.
Kabak Ve Patlıcan Sarması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

10 Dakikada Tencerede Sufle

S

Sütlü Kuru Domates Çorbası

  1. Konular

    1. 1.282.111
  2. Mesajlar

    1. 1.681.440
  3. Kullanıcılar

    1. 31.976
  4. Son üye

Geri
Üst Alt