Kabul edilen doğalgaz yardımı nasıl alınır?
Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen haneler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. Doğalgaz fatura yardımı için de e-devlet kaydı olmayan vatandaşlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile kendilerine en yakın sosyal hizmet merkezlerine müracaat edebilecek.
Türkiye ne zaman gazını kendi çıkarır?
Cuma günü yaptığı açıklamada, Tuna-1 olarak bilinen Sakarya Gaz Sahası'nda keşfedilen doğal gaz rezervinin 320 milyar metreküp olduğunu duyuran Erdoğan, "Yeni doğalgaz keşifleri kuvvetle muhtemel" dedi. Erdoğan, "Hedef 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmak" diye konuştu.
Doğalgaz yardımı kabul edilenler ne yapmalı?
Doğalgaz yardımı kabul edilenler ne yapmalı?
Doğalgaz yardımı başvurusu yapan vatandaşlar e- Devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Doğalgaz desteği başvuru ekranı e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Senelik 3 milyar liraya yakın bir destek sağlanması hedefleniyor.
E-devlet üzerinden doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?
'Doğalgaz Tüketim Desteği'ne 'https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti’ adresinden başvuru yapılabilecek.
Karadeniz gazı kim çıkaracak?
İtalyan petrol şirketi Saipem, Türkiye'nin Sakarya Gaz Sahası'nda keşfettiği 540 milyar metreküp doğalgazı karaya taşıyacağını açıkladı.
Gaz nasıl çıkarılır?
Gaz nasıl çıkarılır?
- Gaz çıkarmanın en etkili yollarından birisi olan ve ilki olarak akla gelen, bir kanepe veya yatağa cenin pozisyonunda yatmaktır.
- Nane çayı, papatya çayı, sinameki otu çayı
- Elma sirkesini su ve çay gibi bir içecek ile inceltip yemeklerden hemen önce ve günde 3 defa bu karışımı için.
Doğalgaz Yardımı ödemeleri ne zaman yatacak?
Ödemelerin mart ayı içinde yapılacağını hatırlatan Yanık, "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Isıl harita baz alınarak 2 dönemlik belirlediğimiz destek tutarımız 450 TL – 1150 TL arasında değişecek" dedi.