- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
KADES ne işe yarıyor?
KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri birazda olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş.
KDS nasıl indirilir?
KADES UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR? Akıllı telefon kullanıcısı kadınlar, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından "Kadın Destek Uygulamasını (KADES)" indirebiliyor. KADES UYGULAMASI İNDİR! Emniyet Genel Müdürlüğü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması App Store ve Google Play'den indirmek mümkün.
KADES tuşuna basınca ne olur?
Acil bir durum ile karşı karşıya kalan kadın, telefonunda konum bilgisi açıldıktan sonra uygulama ekranında bulunan "KADES KADIN ACİL DESTEK" butonuna basmak suretiyle anında ihbarda bulunabilecek, ihbarın teyidi için ekrana gelecek olan "EVET" ve "HAYIR" seçeneklerinden birini tercih ederek ihbarın doğruluğunu …
KADES ten nasıl yardım istenir?
Kimlik Numarasını girerek ve sonrasından EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine …
KADES uygulaması güvenilir mi?
Tamamen yerli ve milli bir yazılıma sahip KADES'in 24 Mart'tan itibaren test aşamasında olduğuna işaret eden Soylu, "Bu uygulama sayesinde kadınlarımızın herhangi bir tehdit anında bir dokunuşla, en hızlı şekilde kolluk birimlerimize ulaşarak yardım almaları sağlanmaktadır." dedi.
KADES uygulaması nasıl açılır?
KADES ve Haydi nedir?
KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.
KADES uygulaması nasıl alınır?
KADES kim kurdu?
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır. KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş.