Son Konular

Kadin dogum ihtisasi kac yil?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-145

Kadın doğum ihtisası kaç yıl?

Kadın doğum uzmanlığı altı yıllık tıp eğitimini bitirmiş doktorlar tıpta uzmanlık eğitimi için TUS (tıpta uzmanlık sınavı) sınavına girerek üniversite yada sağlık bakanlığı eğitim hastanelerinde kadın hastalıkları ve doğum bölümlerinde ihtisasa başlar. Bu ihtisas 4 yıl sürer.
Kadın Doğum yan dalları neler?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim dalı bünyesinde Obstetrik, Perinatoloji, Yüksek Riskli Gebelikler, Jinekoloji, Yardımcı Üreme Teknikleri-Tüpbebek, Jinekolojik Endokrinoloji, Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Endoskopi, Ürojinekoloji, Aile Planlaması ve diğer birçok konuda uzun yıllardan beri başarı ile hizmet …
Kadın doğum uzmanı ne yapar?
Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü, adet dönemi hastalıkları, cinsel fonksiyon bozuklukları, kısırlık, vajinal problemler, plasenta rahatsızlıkları, doğum problemleri, gebelik takibi, düşük, rahim hastalıkları, yumurtalık problemleri, doğum kontrol yöntemleri, dış genital organlar, kist ve miyom operasyonları, normal …

Dahiliye yan dalları nelerdir?

İç hastalıkları yan dalları
Yan dal uzmanı ne demek?
Yan dal nedir? Bir lisans eğitim öğretim programına kayıtlı olan başarılı öğrencilerin istedikleri takdirde üniversite içinde başka bir eğitim-öğretim programının koşullarını yerine getirerek ikinci bir lisans diploması ya da yan dal sertifikası almasını ifade eder.
Doğum doktoru nasıl seçilir?
Gebelikte Doktor Seçimi
- 1)Güven Duymalısınız.
- 2)Bilgi ve Deneyim.
- 3)Doğru İletişim.
- 4)Ulaşılabilirlik.
- 5)Ekonomi.
- 6)Yakınlık.
- 7)Yakın Çevreniz Önerilerine Kulak Asın Ama…
- 8)Doktorunuz Yeniliklere Ayak Uydurmalı
Jinekolog, kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Bir kadın doğum uzmanı; hamilelik, doğum ve puerperium olarak bilinen doğumdan hemen sonraki zamanın yönetiminde uzmandır.

Belcika Browning kac yilinda uretildi?

Internet cekmiyor ne yapmam lazim?

1. Konular

1. 1.261.125
  2. Mesajlar

1. 1.658.548
  3. Kullanıcılar

1. 31.211
  4. Son üye

Geri
Üst Alt