Kadin girisimcilere hibe destegi nasil alinir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.163
Meslek
Webmaster

Kadın girişimcilere hibe desteği nasıl alınır?

KOSGEB kadın girişimcilere destek veren kurumlarlar arasında yer alıyor. KOSGEB üzerinden verilen hibe destekleri kadınlara ayrıcalıklı olarak verilmektedir. Kadın girişimcilere, KOSGEB kapsamında; Halkbank tarafından işletmelerini kurmadan önce 50.000 TL, kuranlara ise 100.000 TL kredi verilir.
Kadınlara hibe desteği nasıl alınır?
18 yaşından büyük T.C vatandaşı olmaları gerekiyor. Yaşın herhangi bir üst sınırı yoktur istediğiniz yaşta hayalleriniz gerçekleştirmek sizin elinizde. Girişimcilik sertifikanızın olması gerekmektedir. KOSGEB tarafından daha önce hibe kredi almamış olmanız gerekmektedir.
KOSGEB kadın girişimci desteği kimlere verilir?
İşletme sahibi kadın ise veya işletmenin Q ve üstü hissesi tek başına bir kadın ortağa ait ise ya da işe alınan personel kadın ise geri ödemeli destek tutarı her bir personel için 110.000 TL olacaktır. İşletme sahipliği veya kadın personel istihdamı ile ilgili ek ödeme sadece bu durumlardan biri için yapılacaktır.

KOSGEB kadın girişimci hibe nasıl alınır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki "E-Hizmetler" menüsünden "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu" alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.
KOSGEB den kaç puan almak gerekir?
Sınavda her aday için, giriş sınavı komisyonu başkan ve üyeleri tarafından, 100 tam puan üzerinden not verilir. Sınav Komisyonunca verilen notların ortalaması sözlü sınav notudur. Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için en az 70 puan almak gerekir.
Bir kadın nasıl girişimci olur?
Üreten Kadınlar İçin Girişimci Olma Rehberi
- İlk Adım: İş Fikrinizi Belirleyin. Yemek yapmak, el işleri ya da resim çizmek…
- İkinci Adım: Detaylı Bir Araştırma Yapın.
- Üçüncü Adım: Tecrübeli Kişilerden Yardım Alın.
- Dördüncü Adım: İş Planı Yapın.
- Beşinci Adım: Sosyal Medyayı Doğru Kullanın.

Emekle sulanan toprak urunlerinde hangi oranda zekat vermek gerekir?

BNT162b2 hangi asi?

1. Konular

1. 1.282.312
  2. Mesajlar

1. 1.682.321
  3. Kullanıcılar

1. 32.038
  4. Son üye

Geri
Üst Alt