Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever ne anlatıyor?
Problem çözme becerileri, yalnızlıkla başa çıkma yolları, ilişkiden beklentileri, iletişim modelleri, cinselliğe bakışları ve motivasyonları çok farklıdır. Bir kadını elde etmenin yolu ondan uzak durmak yerine ona ilgi göstermekken, bir erkeği elde etmek için dozu iyi ayarlanmış mesafelere ihtiyaç vardır.
Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabı kaç sayfa?
Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabı kaç sayfa?
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever – Esra Ezmeci
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 296
Yayın Tarihi | 2021
Yazar | Esra Ezmeci
Esra Ezmeci nin kaç tane kitabı var?
Destek Yayınları Uzman Psikolog Esra Ezmeci Kitapları 4 Kitabı
Kadınlar nasıl bir erkek sever?
Kadınlar nasıl bir erkek sever?
Kadınlar sevdikleri adam için fedakarlık yapmayı, emek harcamayı severler ve bu yüzden hep de karşılığını hesaplarlar. Bu kötü ama ne yapalım, doğaları bu diyelim. Bu yüzden ilişkiye ve kendisine emek harcayan, önem veren, hatta fedakarlıklar yapan erkekleri baş tacı edebilirler.
Esra Ezmeci 2 kitabı hangisi?
Esra Ezmeci 2 Kitap Set (Kararı Ben Veririm- Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir)
Esra Ezmeci 1 kitap hangisi?
Esra Ezmeci 1 kitap hangisi?
1) Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever : İnişleri çıkışları vardır.
Esra Ezmeci kitapları sırasıyla nasıl okunur?
Esra Ezmeci on Instagram: "Size sırasıyla 3 kitabımdan bahsetmek istiyorum; SÜT LEKESİ; psikolojik bir roman- 2- DÜŞTÜĞÜNDE KALKARSAN HAYAT GÜZELDİR- hem kendi…" Size sırasıyla 3 kitabımdan bahsetmek istiyorum; SÜT LEKESİ; psikolojik bir roman- 2- DÜŞTÜĞÜNDE KALKARSAN HAYAT…
Süt Lekesi ne anlatıyor?
Süt Lekesi ne anlatıyor?
Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı 'Süt Lekesi' 'bir insan çocukluğunda yaşadığı travmaların etkisiyle ne kadar kötü şeyler yapabilir, çocuklukta yaşanan bazı sorunlar hiçbir zaman çözülemez mi, doğuştan kötü ya da iyi olmak mümkün müdür' gibi soruların peşine düşüyor.
Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir ne anlatıyor?
Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir Kitap Açıklaması Yaşam size ne getirir bilemezsiniz ama sizden ne götüreceğini siz belirlersiniz. İnsanız. Yanlışlarımızla doğrularımızla, başarılarımızla başarısızlıklarımızla, sevdiklerimizle sevemediklerimizle, yaptığımız ve var olduğumuz her şeyde her an gelişiyor ve büyüyoruz.