Son Konular

Kadir ezildi de kim 1 oldu?

Modoratör

New member
Credits
0

Kadir ezildi de kim 1 oldu?

18 Şubat Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim birincisi Şenay Hanım oldu. Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs'taki yeni eviSık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü.

En Hamarat Benim arzu kimdir?

En Hamarat Benim arzu kimdir?
Yarışmanın 14'üncü haftasının son gününde 70. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Arzu Özkök 42 yaşında. Ev hanımı. Aslen Gaziantepli. Bu sebeple yemek konusunda da hamarat olduğunu, memleketinde kimsenin el lezzetinin kötü olmadığını söyledi. 27 senelik evli ve 3 çocuk annesi.

En Hamarat Benim geçen hafta birincisi kim?

EN HAMARAT BENİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU, KİM KAZANDI? 15 bin TL'ye veda eden ilk yarışmacı toplamda 18 puan alan Merve Hanım oldu. Merve Hanım'ın ardından en düşük puanı alan ikinci isimse toplamda 20 puan alan Mustafa Bey oldu. Bu haftanın büyük ödülünü kazanan yarışmacısı Servet Hanım ve Sema Hanım oldu.

Kadir ezildi 21 ocak kim kazandı?

Kadir ezildi 21 ocak kim kazandı?
EN HAMARAT BENİM KİM KAZANDI? 21 Ocak En Hamarat Benim'de Yeşim ve Nimet Hanım birinciliği paylaştılar.

Bu hafta Kadir de kim 1 oldu?

Kadir Ezildi'nin verdiği puanlarla 2 kişi birden birinci oldu. Yarışmanın bu hafta kazanan ismi Gülten hanım oldu.

En hamarat benim 19 Kasım kim kazandı?

En hamarat benim 19 Kasım kim kazandı?
19 Kasım En Hamarat Benim birincisi Arzu oldu. Birinci olan Arzu ödülü kazandı.

En hamarat benim odulu kim kazandı?

Ramazan ve Kiraz yarışmadan diskalifiye edildi. Finalde puanlar iptal edildi ve Kadir Ezildi'nin verdiği puanlara göre birinciyi açıkladı. Bu hafta programda ikinci birinci oldu. Bu haftanın birincileri Şule ve Feride oldu.

4 Mart Kadir ezildi kim kazandı?

4 Mart Kadir ezildi kim kazandı?

En Hamarat Benim dış ses kim?

En Hamarat Benim yarışmasında dış ses olarak bilinen seslendirme sesinin sesinin gerçek sahibi Aydoğan Temel'dir. Aslen Adapazarı Hacılar köyünden olan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünü bitirmiştir.

18 Şubat tarihli Kadir Ezildi programında En Hamarat Benim yarışmasının birincisi Şenay Hanım olmuştur. Ayrıca Ajda Pekkan'ın Kıbrıs'taki yeni evinden de bahsedilmiştir.

En Hamarat Benim yarışmasının 14. haftasının son gününde 70. bölüm yarışmacısı olarak tanıtılan Arzu Özkök, 42 yaşında olan ve Gaziantepli ev hanımı bir yarışmacıdır. 27 senelik evli ve 3 çocuk annesidir.

Geçen haftaki En Hamarat Benim birincisi 15 bin TL'lik ödülü alan Merve Hanım olmuştur. İkinci sırada ise Mustafa Bey yer almıştır. Bu haftanın büyük ödülünü ise Servet Hanım ve Sema Hanım kazanmıştır.

21 Ocak tarihli Kadir Ezildi programında En Hamarat Benim yarışmasını Yeşim ve Nimet Hanım birinci olarak tamamlamışlardır.

Kadir Ezildi programında bu hafta Gülten Hanım, Kadir tarafından verilen puanlarla birinci olmuştur.

En Hamarat Benim yarışmasında 19 Kasım tarihinde birinci olan isim Arzu olmuştur.

Programda iptal edilen puanlar sonucu belirlenen birinciler olan Şule ve Feride bu haftanın birincileri olmuşlardır.

4 Mart tarihli Kadir Ezildi programında kimin birinci olduğu belirtilmemiştir.

En Hamarat Benim yarışmasındaki dış ses Aydoğan Temel'dir. Temel Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur ve Adapazarı Hacılar köyünden gelmektedir.

Vergi kacakciligi suclari hangi suc turudur?

Muayene cezasi silinir mi?

1. Konular

1. 1.261.231
  2. Mesajlar

1. 1.658.800
  3. Kullanıcılar

1. 31.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt