- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.080
- Meslek
- Webmaster
Kadir memleket nere?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır. Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler olan Kadir, popülerliği sonrası televizyon ekranlarında da yer almıştır.
Fox Tv Kadir nereli?
19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır. Balık burcu olan Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır. Annesi ve kardeşleri ile yaşamtadır. Kadir Ezildi ünlü olmadan önce özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışıyordu.
Kadir ezildi doktor mu?
24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.
Temizlik benim işim de Kadir evli mi?
Kadir Ezildi'nin bekar olduğu biliniyor. Temizliğin yanında düzen konusunda da takıntısı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı da temizlik malzemeleri ve ev dekorasyonu için harcıyor. Temizliği bazen abarttığını kaydeden Kadir Ezildi, temiz olsunlar diye çiçekleri de çamaşır suyu ile yıkadığını kaydediyor.
Kadir ezildi nin kardeşi kimdir?
Kardeşi Kerem Ezildi'dir.
Kadir ezildi nin annesi nereli?
KADİR EZİLDİ ANNESİ KİMDİR? 19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi'nin annesi ise Bayburtlu'dur. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyorlar. Annesiyle babası ayrılmış durumda.
Kadir ezildi nin hastalığı nedir?
24 yaşındaki Kadir Ezildi adeta tüm ezberleri değiştirdi ve erkek temizlik yapmaz algısını baştan yazdı. İstanbul'da ailesiyle yaşayan Kadir Ezildi obsesif temizlik hastası.
Temizlik benim işim deki Kadir'e ne oldu?
Yarışmacıyla gittikleri evde temiz yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı. Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı.
Kadir ezildi nin annesi kim?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Hanım ise Bayburtlu'dur.
Şarkıcı kadr Kürt mü?
Müzik piyasasına yeni bir tarz kazandıran, singel ile kısa sürede 19 milyon tıka ulaşan Hatay asıllı Kadr'in son klibi 'International Layd'de kendisine milli futbolcu Hakan Calhanoğlu ve dizi oyuncusu Furkan Aksoy da eşlik etti.
Kadr gerçek adı nedir?
Kader Çetintürk (d. 1979, İstanbul), Türk şarkıcı. Müziğe 8 yaşında düğün salonlarında şarkılar söyleyerek başladı. 13 yaşına kadar düğün salonlarında söylemeye devam etti. 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma – Takıl Bana albümünü sevenleriyle buluşturdu.
En hamarat benim dış ses kim?
En Hamarat Benim yarışmasında dış ses olarak bilinen seslendirme sesinin sesinin gerçek sahibi Aydoğan Temel'dir. Aslen Adapazarı Hacılar köyünden olan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünü bitirmiştir.