Kagit filmi ne zaman cekildi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Kağıt filmi ne zaman çekildi?

Kağıt – film 2010 – Beyazperde.com.

Itham ediyorum filmi kaç yılında?

Itham ediyorum filmi kaç yılında?
İtham Ediyorum, Orhan Elmas'ın yönettiği, Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı 1972 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başroldeki oyuncuları Kartal Tibet ve Hale Soygazi'dir.

Ayastefanos Anıtı ne zaman yapıldı?

Ayastefanos Rus Abidesi, 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda ölen Rus askerlerinin anısına yaptırılmış anıttır. Şenlikköy'de Galitaria'da (eski Kalkıratya Köyü'nün hemen yanında) yapıldığı bilinen anıt bugün mevcut değildir.

Kağıttan Evler filmi nerede çekildi?

Kağıttan Evler filmi nerede çekildi?
Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler'in yaptığı Kağıttan Hayatlar filminin çekimleri İstanbul'un tarihi bölgelerinde gerçekleştirildi. Filmde kağıt toplayıcıların deposu olarak kullanılan yer Suriçi'nde Eminönü bölgesinde yer alırken, Mehmet'in evi ise Balat'ta bulunuyor.

Ahmet Özhan Küçük Bey filmi kaç yılında çekilmiştir?

Küçük Bey, yönetmenliğini ve yapımcılığını Hulki Saner'in yazdığı, senaryosunu Esen Püsküllü'nün yazdığı, başrollerinde Ahmet Özhan ve Hale Soygazi'nin oynadığı 1975 yapımı Türk filmi.

Ahmet Özhan Bak Yeşil Yeşil filmi kaç yılında çekildi?

Ahmet Özhan Bak Yeşil Yeşil filmi kaç yılında çekildi?
Bak Yeşil Yeşil, 1975 yılı yapımı, başrollerinde Ahmet Özhan, Hale Soygazi ve Şener Şen'in oynadığı bir Türk filmidir. Arkadaşlarıyla hovarda bir hayat süren şarkıcı bir gencin babası tarafından zorla evlendirilmek istenmesinin hikâyesidir. Türk filmi veya Türk sineması ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir.

Ayastefanos Antlaşması hangi padişah döneminde yapılmıştır?

AYASTEFANOS ANTLAŞMASIDoksanüç Harbi (1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı) sonunda imzalanan barış antlaşması. Sultan İkinci Abdülhamid Hanın karşı olmasına rağmen Midhat Paşa, Damad Mahmud Paşa ve Redif Paşa gibi devlet adamlarının sebeb olduğu Osmanlı-Rus Harbi, Türklerin umumi olarak yenilmesiyle neticelendi.

Kağıt toplayıcıları filmi nerede çekildi?

Kağıt toplayıcıları filmi nerede çekildi?

Kağıttan Hayatlar hangi mahallede çekildi?

Kağıttan Hayatlar filminin çekimleri Balat ve çevresinde gerçekleşmiştir. Kağıttan Hayatlar filminin çekildiği yerler arasında Sarayburnu, Cihangir, Kasımpaşa gibi yerler de vardır.

Kağıt filmi, 2010 yılında çekilmiştir. Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Belçim Bilgin ve Tülin Özen gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, Türk sinemasının sevilen yapımlarından biridir.

Itham Ediyorum filmi ise 1972 yılında çekilmiştir. Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı ve başrollerinde Kartal Tibet ile Hale Soygazi'nin bulunduğu bu film, Türk sinemasının önemli yapıtlarından biridir.

Kağıt filminden farklı olarak, Kağıttan Evler filmi İstanbul'un tarihi bölgelerinde çekilmiştir. Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler'in üstlendiği filmde kağıt toplayıcıların deposu olarak kullanılan yer Suriçi'nde Eminönü bölgesinde yer alırken, Mehmet'in evi ise Balat'ta bulunmaktadır.

Ahmet Özhan'ın yer aldığı diğer filmler hakkında da bilgi vermek gerekirse, Küçük Bey adlı film 1975 yılında çekilmiş, Bak Yeşil Yeşil filmi ise aynı yıl içerisinde çekilmiştir.

Kağıttan Hayatlar filminin çekimleri ise Balat ve çevresinde gerçekleşmiştir. Filmin çekildiği yerler arasında Sarayburnu, Cihangir ve Kasımpaşa gibi mekânlar bulunmaktadır.

Bu filmlerin çekildiği mekânlar ve çekim yılları hakkında detaylı bilgi verdim. Başka sorularınız varsa da çekinmeden sorabilirsiniz!

Denizanalari neden karaya vurur?

Sakaryada cocuklarla nereye gidilir?

1. Konular

1. 1.280.269
  2. Mesajlar

1. 1.677.390
  3. Kullanıcılar

1. 31.440
  4. Son üye

Geri
Üst Alt