haberci
Meraklı Üye
Gelişi hoş ayrılıklardı benimki, senin dek esaslı hiç gitmedim senden Rastgele sevilmiş değildin ki, rest çekilip gidilesin Sevdiğim bütün yüzleri üst üste koyduğumda bile, onun yüzü kadar hoş bir şey çıkmıyordu ortaya Karşısında oturup izliyorum O ağlıyor, ben ölüyorum İnsanın içi ağrır mı hiç? Ağrıyor işte Aşk'a aşık olan, senden daha iyi sevene satar seni Hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı, hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonradan Şu Anda benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler birincil diye başlayacak Şimdi ne bugünsün, ne de yarın olsa olsa sadece bir yarım, veya eksilen yanım Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen bere Gitsem kalmalar saldırıyor, kalsam gitmeler çağırıyor! Gözlerini gözlerime çakıp içime daldı Baktığıydım ama gördüğü değildim Büyük seven kalbin acısı küçük olmaz Sen benim bakmak için, Bakmaya bile gerek duymadığım ezberimsin Ben hiç mutluluktan delirmedim; Lakin delirmekten mutluyum *