Son Konular

Kahve Kokusunda Saklı Aşkın Notaları

Credits
1.238.246
Kahve Kokusunda Saklı Aşkın Notaları

Bir fincan kahveyle başlar her sabah,
Düşler uyanır, güneşin ilk ışığında.
Kalbimde yankılanan o tanıdık ahenk,
Aşkın melodisi, kahveyle iç içe.

Bir yudum alırım, gözlerim dalar,
Hafif tebessüm, seninle dolu anılar.
Kokusu sarar dört bir yanımı,
Geçmiş ve gelecek, hepsi bir arada.

Kahvenin sıcaklığı, kalbime işler,
Seninle dolu zamanların hatırası.
Her damlası, sevdanın bir parçası,
Yudum yudum, seni içiyorum sanki.

Kahve kokusunda saklıdır aşkın notaları,
Kalbime dokunan tatlı bir ezgi.
Bir fincanda bulurum seninle huzuru,
Her sabah yenilenir o büyülü melodi.

Deniz ve Aşkın Melodisi

Gökyüzünde Saklı Yıldızlar

Benzer Konular

Kahve Kokusunda Sessiz Düşler Sabahın ilk ışıklarında, bir huzur gelir, Fincanda dans eden kahve, dertleri siler. İçimi ısıtır, sessizliğin melodisi,Anıların sonsuzluğunda kaybolan bir iz. Geceden kalma yıldızlar, usulca söner, Gözlerimdeki sis, yavaşça dağılır. Bir yudumda hayat, bir yudumda...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Kahvenin Kokusuyla Gelen Sessiz Sözler Gizli kalır yürekte, kahve kokusu gelir, Anılar dökülür dize, usulca ses verir. Kupanın içindeki telve, sırları fısıldar, Her yudumla kalbime, bir hüzün dokunur. Köpüğündeki Duyguların Dansı Köpükler dertleşir, yalnız gecelerde, Dinler gecenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Eksi on derecede, öyle sessiz bir gece, Kar taneleri süzülürken, düşer sessizce. Bir fincan kahve, ellerimde, sıcak ve derin, Kalbime dolar, sevgiyle, içimi ısıtır hece hece. Karlı yollar, beyaza bürünmüş etraf, Rüzgar eserken, bir melodi gibi, hafifçe saf. Kahvemden bir yudum, ruhuma bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Mavi Derinliklerde Aşkın Fısıltısı [Düşüncelerime] Denizin derinliklerinde, mavi bir düş, Sessizce akıyor sevdanın nehirleri. Her dalga, bir aşk mektubu gibi, Kalbime yazıyor kumsalın ezgileri. [Sevdama] Balıkların dansında bulurum seni, Mercanların şarkısında yankın var. Her yosun, bir tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annemin Ninnilerinde Aşkın Melodisi Bir bahar akşamı, usulca eser rüzgar, Fısıltılar dolusu, annemdir ağlayan, Beklerim her gece, o eşsiz nağmelerle, Müzik gibi, yüreğime dokunan. Ninnilerde saklı, sevdanın incisi, Geçmişin izlerini taşır her nota, Gözlerim kapanır, huzurun kollarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.656
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri