Son Konular

Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Ellerinde

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Ellerinde

İlk nefesimle başladım hayata,
Annemin ellerinde buldum hayatı,
Sevgiyle yoğrulmuş her bir dokunuş,
Kalbimde saklı en güzel baharı.

Bir gülüş, bir tebessüm her yeni günde,​
Gözlerinin ışığıyla aydınlanır her köşe,
Fırtınalı anlarda sığınılan liman,
Anneme dair her an, özlem dolu bir düşte.​

Ellerinde taşır hem sevgiyi hem gücü,
Yıpranmış ama hiç tükenmez umut,​
Bir sarılmayla silinir her keder,
Annenin kalbinde sevgi, daima sonsuz bir kut.​

Dalgalar vurur, yıkar kaleleri zamanın,
Ama annemin şefkati, hep koruyan bir duvar,
Onunla sarılır, dünya güzelleşir,​
Kalbinde saklı cennet, hep bana döner bahar.

Her Yüzde Saklı Bir Hikaye

Yıldızların Ötesinde Kadınlar

Benzer Konular

Zamanın Ruhu: Annemin Ellerinde Saklı İlk dörtlük: Ellerin, anne, bir masal diyarı gibi, Her dokunuşunda geçmişin yankısı var, Zamanın ince ince işlediği nakış gibi, Hayatın her anında bir iz taşır onlar. İkinci dörtlük: Bu ellerle büyüdüm, sevginle yoğruldum, Geçmişin izleri hep birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbin Melodisi: Annemin Sıcak Gülüşü Bir sabah uyandım, güneş gülümsedi Anneme baktım, sevgiyle dolu yüreği Gözlerinde saklı, bin bir renkli düşler İşte o an anladım, mutluluk bu demekti Her adımda yanımda, annemin izleri Sevgiyle açtığı yollar, çiçeklerle dolu Küçük anlarda saklı, koca derya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Kolları [DÖRTLÜK] Her sabah güneş, doğar içimde, Sevgiyle dolu, annemin sesiyle. Sabırla örülü her bir sözü, Kalbimde yankılanır, sanki bir melodiyle. [/DÖRTLÜK] [DÖRTLÜK] Gözlerinde huzur, bakışlarında bahar, Her zorlukta yanımda, destek olan yar. Unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Annemin Kahkahalarında Saklı Cennet Bir sabahın ilk ışığında, uyanır yürek, Anneme dair anılar, her köşede dilek. Kahkahaları, güneş gibi parlayınca içimde, Dünya durur, zaman donar, kalırız o ânın içinde. Rüzgârın taşıdığı o sıcak sesle, Kalbimde açar bahar çiçekleri, her hevesle. Küçük bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Gecelerin Karanlığında Bir Işık Babamın sessiz adımlarıyla dolanır geceler, Gözlerinde saklı bir hazine, hayal dolu. Tahta atlar, eski oyuncaklar yaparken, Kaplar bizi o mucit ruhunun sıcaklığıyla. Kalbinde Taşıdığı Sonsuz İcatlar Ellerinde şekil bulan düşler, birer masal, Evimizin her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri