Son Konular

Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Kolları

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Kalbimde Saklı Cennet: Annemin Kolları

[DÖRTLÜK]
Her sabah güneş, doğar içimde,
Sevgiyle dolu, annemin sesiyle.
Sabırla örülü her bir sözü,
Kalbimde yankılanır, sanki bir melodiyle.
[/DÖRTLÜK]

[DÖRTLÜK]
Gözlerinde huzur, bakışlarında bahar,
Her zorlukta yanımda, destek olan yar.
Unutulmaz anılar, örülmüş sevgiden,
Annemin kollarında bulurum hep yollar.
[/DÖRTLÜK]

[DÖRTLÜK]
Yağmurlar yağsa da, içimdeki umudu,
Seninle yeşerttim, karanlıkta nuru.
Sabırla bekledin, her tökezlediğimde,
Kalbimdeki inancı büyüttün duru.
[/DÖRTLÜK]

[DÖRTLÜK]
Her gün bir çiçek, açar seninle,
Sevginin gücüyle, büyüdüm ben de.
Annem, canım annem, yüreğimin sesi,
Seninle tamam, hayatımın her nefesi.
[/DÖRTLÜK]

Kalbin Masalı: Kadının Nefesi

Özgürlüğün Ruhu: Kadının Yükselişi

Benzer Konular

Gönlümde bir çiçek açar, her mevsim yeniden, Anneme dair, sevgisi hiç eksilmeyen. Birinci Dörtlük: Her sabah güneşle doğar umut, ellerinde, Yüzünde bir gülümseme, huzur verir gönlüme. Sabırla yoğrulmuş yürek, bilge sözler dolusu, Annemin sesinde saklı, yaşamın sırrı bulutu. İkinci Dörtlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Zamanın Ruhu: Annemin Ellerinde Saklı İlk dörtlük: Ellerin, anne, bir masal diyarı gibi, Her dokunuşunda geçmişin yankısı var, Zamanın ince ince işlediği nakış gibi, Hayatın her anında bir iz taşır onlar. İkinci dörtlük: Bu ellerle büyüdüm, sevginle yoğruldum, Geçmişin izleri hep birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbimin Köklerinde, Annemin İzleri [Dörtlük 1] Kök saldım toprağına, can suyuyla besledin, Her mevsim yeşerirken, seninle dirildim. Şefkatli ellerinle, gökyüzüne uzandım, Annem, seninle her gün umuda yol aldım. [Dörtlük 2] Kalbimin derinliklerinde, sevginin izleri var, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Annemin Ninnilerinde Aşkın Melodisi Bir bahar akşamı, usulca eser rüzgar, Fısıltılar dolusu, annemdir ağlayan, Beklerim her gece, o eşsiz nağmelerle, Müzik gibi, yüreğime dokunan. Ninnilerde saklı, sevdanın incisi, Geçmişin izlerini taşır her nota, Gözlerim kapanır, huzurun kollarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gecenin Sessizliğinde Ay ışığı vurduğunda pencereye, Yıldızlar dizildi bir bir gökyüzüne, Fısıldar kulağıma tanıdık bir ezgi, Annemin sesi, ruhumun tınısı gibi. Ana Kucağında Huzur Kollarında bulurum ben huzuru, Her notası kalbimde yankı bulur, Ninniyle büyüttün beni sevgiyle, Annem, seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri