Son Konular

Kalbimde Yankılanan Saatler

Credits
1.238.246
Kalbimde Yankılanan Saatler

Bir ritim var içimde, duyar mısın?
Zamanın ince telden seslendiği an,
Her saniye bir ömür, her dakika can,
Yaşamın içinde gizli bir tını,
Kalbimde yankılanır, durmadan.

---​

Gözler ileride, ufukta bir ışık,
Ruhumda dalgalanır umut, coşku,
Sonsuz bir denizde, bir küçük kayık,
Gökyüzü yıldızlarla dolu, renkli bir koğuş,
Yüreğimde heyecan, bir çocuk bakışı.

---​

Her 'tik-tak' bir umut, her nefes bir dua,
Geri sayımın içindeki tatlı huzur,
Gözlerimi kaparım, hayal denizinde dalga,
Gelecek güzel günler, içimde saklı bir sır,
Zamanın ipinde asılı, ince bir hatıra.

---​

Kalbimdeki ritim, seni bekler her an,
Hayatın dansında, adımlarımız bir,
Zamanın mısralarında, yazılıdır adın,
Buluştuğumuz o an, sonsuz bir şiir,
Geri sayım sona erdiğinde, kalbim sana akar.

---​

Beyaz Düşler İçinde Aşk

Mum Işığında Kozalak Gölgesi

Benzer Konular

Ebedi Sessizlikte Bir An Zamanın durduğu o derin gece, Yıldızlar fısıldar, sonsuz bir hece. Kalbimde yankılanan sessizlikte, Bir anı, bir düş, hapsolmuş içimde. Gözlerimi kapatırım, karanlığa inat, Ruhumda titrer bir umut kanat kanat. Düşler denizinde yüzerim ağır ağır, Her damla gözümde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Annemin Kalbimde Yankılanan Ezgileri Sessiz gecelerde, yıldızlar altında, Fısıldar annem, tatlı bir ninni gibi. Rüzgarla savrulan yapraklar misali, Kalbimin derinliklerinde yankılanır bir ezgi. Her notasında sevgi, her sözünde teselli, Annemin sesi, ruhuma bir meltem gibi. Düşlerimi süsleyen o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bir fırtına kopar içimde, sessiz ve derin, Kalbimin yarasıdır, duyguların izleriyle dolu, Her gece yıldızlara fısıldar, Kırık dökük cümlelerle kalbe işlenen çığlığı. Zamanın sessizliğinde kaybolmuş bir aşk, Anılar, suya düşen gölgeler gibi, Her damla gözyaşı, anlatır hikayemi, Gökyüzüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Sessizliğin İçinde Kaybolan Yankı Durgun gecelerde gökyüzü ağlar, Sensizliğin sessiz çığlıklarıyla. Kalbin derinlerinde yankılanır, Hasretle sarıldı umutlar sarpa. Göz Pınarlarında Gizli Bir Anı Kırık düşlerin dansı döner içimde, Her bir dörtlükte acı bir nefes. Sonsuzluğun karanlığında sen...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
Zamanın Ötesinde Aşkla Bekleyiş Bir bahar sabahı, gözlerim dalarken, Gözlerinde buldum ben, zamanı durduran, Her an, her saniye, düşlerimde yankılanan, Sevdan, ölümsüz bir şarkı, kalbimde çınlayan. Yıllar geçse de, solmaz içimde sevda, Her gün yeniden doğar, kalbimde bir daha, Zamanın engin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.596
  2. Mesajlar

1. 1.679.805
  3. Kullanıcılar

1. 31.867
  4. Son üye

Geri