Son Konular

Kalbimdeki Derin İzler: Babamın Kararları

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.455
Kalbimdeki Derin İzler

Bir zamanlar sessizdi, rüzgar hafif eserdi,
Babamın kararlarıydı, kalbime derin düşerdi.
Hayatın dönemeçleri, yolları açarken,
Onun sesiyle büyüdüm, sevgiyle, güvenle.

O anılar, o gülüşler, her sözde bir öğüt,
Hayatımda iz bıraktı, her adımda bir sübut.
Kararlarıyla şekillendi, hayatımın harlı yolu,
Sevginin en derin haliydi, babam, kalbimde dolu.

Gözlerimdeki ışığı, karanlıkta buldum,
Her anında, onun izlerini hep gördüm.
Yüreğinde taşıdığı o sessiz çığlıklar,
Beni büyüttü, her düşte, her anımda var.

Bir gün biter belki yollar, kelimeler donar,
Ama babamın izleri, kalbimde kalır anılar.
Yaşanan her kararda, onun izini bulurum,
Babamın iz bırakan kararlarıyla yürürüm.

Babamın Bahçesindeki Renkli Hatıralar

Zamanın Sessiz Tanıkları: Babamın Albümleri

Benzer Konular

Babamın Ninnisi: Kalbimdeki İlk Ezgi Gecenin serinliğinde, yıldızlar parladığında, Babamın sesi yükselir, duygular sarar rüyamda. İlk notalar yankılanır, tatlı bir melodiyle, Kalbime işlenir, hatıralar sarar tüm geceyi. Her dizede bir umut, her notada bir sevda, Babamın öğrettiği, o eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbimin Rehberi: Babamın Sözleri Bir rüzgar fısıldarken, anıların sessizliğinde, Babamın sözleri yankılanır, kalbimde derinlikte. Her kelimesi bir yıldız, yolumda ışık olur, Sevgiyle yoğrulmuş, hayatıma anlam katar durur. Küçücük dünyamda, büyük dersler verdi bana, Her zorlukta, elimi tutup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bir zamanlar masal gibi, anılar dolusu, Babamın sesi yankılanır, her köşe bucağında. Güler yüzle verirken, o bilgece nasihatleri, Kalbimde iz bırakır, hayatın en güzel melodisi. “Oğlum,” derdi, “Çok çalışma, dünyayı kurtaramazsın, Yine de elinden gelenin fazlasını yapmaktan kaçınma.” Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Babamın Ellerinde Zaman Durur Bir akşamüzeri, güneş batarken, Babamla oynadım, ilk kez sahnede, Küçük ellerimi, büyük avuçlarında saklarken, Zaman durdu, anılar ise sonsuz bir yerde. Tahta kutular, minik arabalar, Kendi dünyamızda kurduk büyük hayaller, Babamın sesi yankılanır, sıcak ve yavaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Gölgelerinde Kaybolan İzler Bir yaprak gibi savrulur, geçmişteki anılar, Her rüzgar estiğinde, derin bir iç çekişle. Kaybolan izlerin peşinde koşar adımlar, Sessiz bir yankı, gözlerimdeki bu yaşlar. Hatıraların sıcaklığı, hüzünle dolu bir şarkı, Her mısrasında saklı, unutulmuş bir yüz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.091
  2. Mesajlar

1. 1.678.428
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri